svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:50:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 12.03.2009 Četvrtak  (Posjeta: 698 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
faca
Napredni kladioničar

Spol: Muški

« : Ožujak 12, 2009, 15:31:49 »

Detroit-Calgary (5,5)  2   1,7  - detroit bi tu mogao ići jako ofenzivno po bodove,a calgaryu fale neki važniji igrači,i to iz obrane i centra,što se vidi po količini golova koje primaju u zadnje vrijeme. npr,zadnja utakmicu kod kuće su izgubili 8:6 od tampe,a detroit je ipak puno jači.     (5:5)    Cerim se

N.Jersey-Phoenix  1   1.6      -N.jersey na 4 mjestu sa 89 bodova. već 8 utakmica kod kuće nemaju poraz.
Phoenix-26 mjesto sa 62 boda. zadnje 3 tekme u gostima bez pobjede.  nema prijavljenih ozljeda ni kod jedne ekipe.   mislim da bi jersey trebao ovo bez nekih većih problema dobiti.       (5:2)     Cerim se

Boston-Ottawa  1   1,67  - Boston je svi već znamo u blagom padu forme,no ovdje protiv Ottawe bi trebao slaviti,posebno zato što je ottawa jučer igrala i zbog većg broja ozljeđenih igrača.      (5:3)     Cerim se

Dallas-Carolina-hm tu bi probao na carolinu,čisto zato što dallas doma već 6 utakmica nema pobjede ima dosta ozljeđenih igrača.    (3:2)    Š?
« Zadnja izmjena: Ožujak 13, 2009, 12:56:14 faca » Evidentirano

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Ožujak 12, 2009, 16:41:40 »

Detroit- Calgary   1    1,80    Ljut   5:6 SO

-čista pobjeda domaćina, Calgary nije dobro prošao na ovoj "turneji" po istoku...samo su pobjedili PHILY na početku, a ostale tekme sve izgubili...ponovno se vračaju na zapad gdje im očito ide bolje, no odmah idu na jako Detroit i mislim da će domaćini dobit ovu tekmu bez velikih problema upravo zato što su zadnju tekmu kod kuće protiv Phoenixa imali problema...

New Jersey - Phoenix   1    1,60    Cerim se   5:2

-Phoenixu baš i ne ide u gostima pogotovo po istoku, jedino su čudesno dobili Boston sve ostalo izgubili...očekujem nasatvak serije New Jerseya i čistu pobjedu domaćina, prije dva dana su pobjedili Calgary sa 3:2...zašto nebi i slabiji Phoenix Smješko

Buffalo - Florida   1    2,25     Sirast    3:1

-ne znam zašto ali ja očekujem da će florida malo pasti tj. da će im se forma srozati jer već dosta dugo igraju jako dobro, a oni nisu neka super ekipa kao Detroit ili San Jose da stalno igraju na visokom nivou, prije dva dana su namučili pittsburgh bez dva bitna igrača, čak su vodili 1:3 da bi na kraju izgubil ina penale 4:3 ali kad se malo bolje pogleda ta utakmica vidi se da je PIT imao oko 50 šuteva na toj utakmici što je stavrno jako puno i pravo je čudo što je FLA izvukla bod iz te utakmice. Mislim da neće imati toliko sreće protiv Buffala koji je u teškoj situaciji jer zaostaju 3 boda za 9. u konferenciji pa imaju imperativ pobjede da nastavak priključka u borbi za playoff...
« Zadnja izmjena: Ožujak 13, 2009, 14:28:22 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Ožujak 13, 2009, 14:31:29 »

Detroit- Calgary   1    1,80    Ljut   5:6 SO

-čista pobjeda domaćina, Calgary nije dobro prošao na ovoj "turneji" po istoku...samo su pobjedili PHILY na početku, a ostale tekme sve izgubili...ponovno se vračaju na zapad gdje im očito ide bolje, no odmah idu na jako Detroit i mislim da će domaćini dobit ovu tekmu bez velikih problema upravo zato što su zadnju tekmu kod kuće protiv Phoenixa imali problema...

Nevjerovatno Detroit u jednom trenutku u drugoj trećini vodio sa 4:1, da bi pred kraj utakmice gubili sa 4:5, no uspjeli su izvuči produžetke....
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!