Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche 3:2 SO- Chicago je počeo igfrati kod kuće onako kao iprošle godine, pobjeđuju i vrlo su efikasni...nisu uzalud došli do finala konferencije prošle godine u playoffu. Prije par dana su ova dva kluba igrali tekmu ali domaćinstvo je bilo zamjenjeno, odlično su blackhawksi startali tu utakmicu i brzo su poveli sa 0:2 do kraja prvog perioda je Colorado smanjio na 1:2 a u drugom periodu je COL vodio i sa 3:2 na kraju je završilo 3:3 a colorado pobjedio nakon regularnog vremena. Colorado bolje igra kod kuće nego u gostima, imaju sjajnu mladu ekipu sa par pravih znalaca kao što je npr. Hejduk koji njihov PP čini vrlo ubojitim i to im je najjače oružje. Chicagu se vratio njihov kapetan Jonathan Toews i mislim da se žele revanširat za prošli poraza kada su vodili ali im je Colorado preokrenio stoga očekujem pobjedu domaćina koji vjerujem može pobjediti ove sezone jako dobar Colroado (neznam dokle golman Anderson može ovako dobro i konstano branit za colorado, a Budaj drugi golman Avalanchea mi ne uljeva takvu sigurnost kao Anderson) jednostavno mopram ovdje pokušat na pobjedu Chicaga... nakon izbivanja dosta bitnih igrača uključujući i hejduka coloradu se vrača i Tucker koj iej bio ozljeđen ali svejedno ja mislim da Chicago dobiva jer njihov skor kod kuće kaže da su apsolutni favoriti protiv bilo koga na svom ledu 7-2-1 (od 20 mogućih bodova uzeli su 15)
Moj tip:Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche 1 2,00 3:2 SO(pobjeda Chicago Blackhawksa u regularnom vremenu)
Evo kako je to bilo prije par dana kada je Colorado preokrenio rezultat:
http://www.youtube.com/v/HUoHeRcz-wU&rel=1