Evo mojih prijedloga i razmišljanja za danas:
Columbus - Boston 1 2,50

2:0
-boston bolja ekipa, koja kandidira za naslov...bla, bla, bla...stare fraze! Mislim da nisu u formi, igraju tekmu po tekmu i na miru čekaju playoff, iako bi se trebali boriti sa Detroitom i San Joseom za Presidet trophy (najbolju NHL momčad u regularnom djelu sezone). I boston i San Jose su u laganom padu forme i vrlo lako da i ove sezone tu nagradu odnese detroit...Columbus se bori za playoff i pošto nikada nisu bili u playoffu, a ove godine su jako blizu imaju veliki motiv...još igraju i protiv jedne od najboljih ekipa, dakle motivacija je tu...Prije par dana Columbus je pobjedio (deklasirao) Detroit sa 8:2 u gostima i očito da znaju igrati protiv jakih momčadi. Mislim da bi na krilima publike mogli ostvarit još jednu pobjedu, kod kuće ove sezone imaju skor od 20-10-2 što znači da su od 72 boda do sada 42 osvojili na svom ledu...
Pittsburgh - Florida 1 1,95

4:3 SO (SO=penali)
-bit će težak dvoboj, ali mislim da je PIT opet onaj stari i da će uvjerljivo dobit Floridu koja također igra dobar hokej, ali u ovom trenutku su pingvini u boljoj formi, a koliko su opasni su pokazali na gostovanju kod washingtona gdje je probio led sa golom i iskusni Bill Guerin, imaju Malkina, Crosbya, Kunitza, Gonchara i sada Guerina što ih čini jako dobrom ekipom. Mislim da će do playoffa Pittsburgh samo ići prema gore na tablici...
Minnesota - San Jose 1 2,64

4:5 OT (OT=produžeci)
-san jose se opustio u zadnje vrijeme i ako žele Presidet Trophy koji sam gore spomenio moraju počet igrat ponovno na staroj razini, dolaze u goste Minnesoti koja ima jako dobrog golmana i čvrstu obranu. Neće biti lako Sharksima (san jose), da pače mislim kako Minnesota može pružiti i više nego dobar otpor pa čak i pobjedit, pokazali su to i protiv Detroita u ovoj sezoni, igraju kod kuće i očekujem da će biti motivirani pokazat svojim navijačima kako se mogu nostit sa najjačima, uostalom treba im pobjeda u borbi za playoff. Mislim da bi ovdje mogao biti i
under jer se sastaju 2. i 3. obrana lige...