Los Angeles Kings - Nashville Predators 1:3-ova utakmica mi je tako laka za prognozu da se bojim kako bi ju mogao promašit...ali svejedno moram prognozirat pobjedu domaćina. Kingsi igraju odličan hokej, u zadnjoj utakmici kod kuće su preokrenuli vodstvo Pittsburgha sa 1:2 na 4:2 i kasnije pobjedili sa 5:2, a Kopitar igra koda je na nekim drogama

(hehe). S druge strane će i mdanas stajati Nashville Predatorsi koji su me koštali puno novaca u zadnjoj utakmici kada su igrali sa Anaheimom (ja sam prognozirao pobjedu ANA, ali sam na svom listiću odigrao još jednu po mom mišljenju sigurniju varijantu da će i jedni i drugi dati gol i to naravno nije prošlo, aNAHEIM JE POBJEDIO 4:0)...Ne vjerujem da ekipa nakon što je prije dva dana dobila shotout (nisu zabili gol) može pobjediti tako dobru ekipu kao što je LA pogotovo što LA igra sjajno u svojoj dvorani (5-1-1) a Nashville u gostima ima (3-4-1)...(prvo su pobjede, onda porazi pa porazi nakon regularnog vremena). Jednostavno se ovdje nema više šta puno reći, Kingsi su bolji!!! Nadam se kako ova utakmica neće proizvesti iznenađenje...
Moj tip:
Los Angeles Kings - Nashville Predators 1 1,90 1:3(pobjeda Los Angeles Kingsa u regularnom vremenu)