svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:44:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 07.11.2009.  (Posjeta: 449 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Studeni 07, 2009, 11:47:15 »

evo današnjih parova, ima ih puno i moja mišljenja i analize će biti nešto kasnije (od toliko parova treba barem 3 pogodit, što je realno, a koeficjenti su odlični)...prvi par počinje u 22:00h

Los Angeles Kings - Nashville Predators
Boston Bruins - Buffalo Sabres
Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings
Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightening
Ottawa Senators - New Jersey Devils
NY Islanders - Atlanta Trashers
Philadelphia Flyers - St. Louis Blues
Washington Capitals - Florida Panthers
Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes
Minnesota Wild - Dallas Stars
Calgary Flames - NY Rangers
Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes
San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Studeni 07, 2009, 14:57:06 »

Los Angeles Kings - Nashville Predators   1:3

-ova utakmica mi je tako laka za prognozu da se bojim kako bi ju mogao promašit...ali svejedno moram prognozirat pobjedu domaćina. Kingsi igraju odličan hokej, u zadnjoj utakmici kod kuće su preokrenuli vodstvo Pittsburgha sa 1:2 na 4:2 i kasnije pobjedili sa 5:2, a Kopitar igra koda je na nekim drogama Cerim se (hehe). S druge strane će i mdanas stajati Nashville Predatorsi koji su me koštali puno novaca u zadnjoj utakmici kada su igrali sa Anaheimom (ja sam prognozirao pobjedu ANA, ali sam na svom listiću odigrao još jednu po mom mišljenju sigurniju varijantu da će i jedni i drugi dati gol i to naravno nije prošlo, aNAHEIM JE POBJEDIO 4:0)...Ne vjerujem da ekipa nakon što je prije dva dana dobila shotout (nisu zabili gol) može pobjediti tako dobru ekipu kao što je LA pogotovo što LA igra sjajno u svojoj dvorani (5-1-1) a Nashville u gostima ima (3-4-1)...(prvo su pobjede, onda porazi pa porazi nakon regularnog vremena). Jednostavno se ovdje nema više šta puno reći, Kingsi su bolji!!! Nadam se kako ova utakmica neće proizvesti iznenađenje...

Moj tip:

Los Angeles Kings - Nashville Predators   1   1,90   1:3

(pobjeda Los Angeles Kingsa u regularnom vremenu)   Tužan Tužan Tužan
« Zadnja izmjena: Studeni 08, 2009, 00:31:13 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Studeni 07, 2009, 15:07:02 »

Philadelphia Flyers - St. Louis Blues   2:1 SO   (shootout=penali)

-na svom listiću sam odigrao 1X samo zato što nema opcije konačni pobjednik u kladionici u kojoj sam bio (Hrvatska Lutrija, inače to mi je jedina zamjerka na tu kladionicu sve ostalo je super). Ovdje očekujem kako će Philadelphia koja je očito u naletu ponovno na svom ledu u Wakovia Centru uzeti 2 boda, nije bitno jel regularni dio, produžeci ili na penale. Flyersi u zadnje tri utakmice pobjedili dvije kod kuće (6:1 i 6:2 a u gostima jučer pobjedili Buffalo 5:2) puno zabijaju a malo primaju, baš onako kako treba igrati. Puno pucaju na gol i naravno da puno zabijaju, a obrana sa emeryem na golu i prognerom polako počinje izgledati na ono što je uprava kluba i htijela...nadam se kako će zadržati ovakvu formu što dulje... Moj razlog zašto preporučujem igrati konačan rezultat na Philadelphiju a ne pobjedu u regularnom vremenu je taj što su Flyersi igrali jučer, a St.Louis zna biti opasan (nikad neznaš kad će dobro igrat), a i nisu igrali jučer pa su sigurno odmorniji. No ipak po formi očekujem da će dva boda ostati u Philadelphiji...

Moj tip:

Philadelphia Flyers - St. Louis Blues   k1   1,60   2:1 SO

(bilo kakva pobjeda Philadelphia Flyersa)
« Zadnja izmjena: Studeni 08, 2009, 04:19:50 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Studeni 07, 2009, 15:14:49 »

Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes   3:2

-Columbus odlična domaćinska ekipa, dok s druge strane stoje katastrofalni Carolina Hurricanesi koji su jučer izgubili vodstvo od 2:0 nad Torontom i na kraju izgubili tekmu sa 2:3...jednostavno ne mogu nikoga pobjedit (imaju u zadnjih 10 utakmica 0-7-3 skor) sa tim da su zadnjih 5 utakmica izgubili u regularnom vremenu i nisu uzeli ni boda, a zabili su samo 6 golova. jednopstavno u ovom trenutku najlošija ekipa u ligi i zaista ne vidim kako mogu izbječi još jedan poraz pogotovo što igraju day-to-day (jučer su igrali protiv toronta ko kuće i danas putuju igrati kod Columbusa, vjerojatno će i umor biti prisutan). Ova utakmica mi je u rangu sa onom prvom danas LA Kingsa i Nashville Predatorsa ali ovdje se i ne bojim toliko za pobjedu Columbusa (za koje bi reko da bi čak i mogli napraviti Shotout Carolini (da Carolina ne zabiej gol) no na to nebi stavljao novce). očekujem da će rick Nash i R.J. Umberger odigrati odličnu utakmicu i da će rastaviti Carolinu na komade... Cerim se

Moj tip:

Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes   1   2,00   3:2
(pobjeda Columbus Blue Jacketsa u regularnom vremenu)
« Zadnja izmjena: Studeni 08, 2009, 03:36:40 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Studeni 07, 2009, 15:27:16 »

Evo kratka razmišljanja o ostalim utakmicama...

Boston Bruins - Buffalo Sabres   4:2

-Očekujem pobjedu Buffala jer Boston igra loše bez ideje, a Buffalo jučer nije igrao toliko loše kolik oje Philadelphia igrala dobro stoga bez obzira na možebiti umor igrača Buffala ja mislim da će uzeti dva boda u ovoj utakmici jer je ovo i utakmice divizijskih rivala (ne baš jako velikih, ali...). Vjerujem kako opcija under 6 golova prolazi...

Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings   5:1

-Jednom sam se opeko ali nadam se da neću opet, opet očekujem domaći pobjedu toronta ali sad nad detroitom koji je u nekoj formi ali furijozna igra Toronta i glad za prvom domaćom pobjedom bi trebali biti dovoljni argumenti za motivaciju. Mislim da bi Phil Kessel mogao zabiti svoj prvi gol u ovoj sezoni...

NY Islanders - Atlanta Trashers   6:3

-Mislim da su Islandersi solidna ekipa koja kod kuće igra bolej nego u gostima i vjerujem da im je njihova dvorana jedan tvrdi orah za bilo koju ekipu, bez obzira što atlanta igra bolje u gostima nego kod kuće ipak igraju bez kapetana Kovalchuka i vjerujem u pobjedu Islandersa

Washington Capitals - Florida Panthers   7:4

-odvje vidim pobjedu Washingtona jer igraju dosta dobro i bez Oveckhina, dali će Florida iznenadit neznam...ali ja očekujem pobjedu domaćina no nebi preporućio ovu utakmicu (možda na neki kombinacijski listić)

Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes   4:3

-Čini mi se da su Ducksi ušli u razdoblje kada igraju jako dobro i očekujem njihovu pobjedu a opcija 1X je po meni dosta sigurna jer Phoenix polako pada nakon odličnog starta sezone...

San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins   5:0

-Sharksi kod kuće obično igraju jako dobro i pobjeđuju no sad igraju protiv prvaka kojemu istina nedostaje malkin ali su pokazali da mogu igrati i bez njega, očekujem jednu gustu utakmicu u kojoj bi na kraju Pittsburgh mogao biti sretniji (kao i obično)...možda probat sa X2...no nikome nebi preporučio ovo da igra (to je čisto moje predviđanje)

Uz ovih 6 kratkih prognoza i one tri glavne gore očekujem da ću barem (minimalno) tri para pogodit...vidjet ćemo
« Zadnja izmjena: Studeni 08, 2009, 11:44:47 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!