svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:41:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Petak 08.02.08 NBA  (Posjeta: 737 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
profic
Iskusni kladioničar
**

« : Veljača 08, 2008, 15:39:05 »

23:55  Atlanta-Cleveland      1    @  1,75   @  8/10

Ja bi na ovaj par isao s velikim ulogom jer je puno vise stvari za pobjedu na strani domacina nego gosta no krenimo redom.

Atlanta mi je jedna od drazih ekipa u NBA ligi.Ekipa sa puno potencijala i ne toliko zvijezda dignutih u nebesa.Kuci igraju odlicno i imaju solidan roster.Predvodi ih Joe Johnson koji u prosjeki daje 21 kos .Prate ga Smith i Williams koji s njim odigraju gotovo cijelu utakmicu i gotovo ne izlaze van.Pod kosem je solidne Horford koji isto odigra skoro cijelu utakmicu i u prosjeku zabiva 10 koseva.Kuci igraju jako dobro a ove sezone su na ukupnom omjeru 21-24 ali osobito zbog igara u gostima.U ovom mjesecu imaju 3 nastupa i 3 pobjede(New Jersey,Philadelphia,Lakersi) i ovdje po meni nastavljaju niz nepobjedivosti i borbu za play off.

Cleveland je ekipa koju predvodi King LE BRON JAMES koji je trenutno medu top5 igraca u ligi.Medutim kad njega ne ide ova momcad je u problemima.Pridruzi mu se Ilgauskas koji u zadnje vrijeme igra odlicno ali njih 2 su premalo za zaustavit Atlantu.Upitni su im 3-4 strijelci momcadi Gibson i Gooden.

Cleveland u zadnja 3 dana je odigrao 2 jako teske utakmice.Dobili su prvo Boston u neizvjesnoj zavrsnici a sinoc porazeni od Houstona iako su bili u igri do 3/4 a kasnije pukli isto vjerujem da ce bit veceras jer Hawksi su nakon pobjede nad Lakersima imali dan odmora i nisu putovali tako da bi i to mogao biti dodatni faktor za pobjedu a koef je po meni vise nego promasen realno bi bilo 1.40- 1,50.
« Zadnja izmjena: Veljača 08, 2008, 15:50:58 profic » Evidentirano
Macak08
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #1 : Veljača 08, 2008, 15:52:24 »

Bryant K. under 28 @1,85 pet,1:00 HL

Bryant je u utakmici protiv New Jerseya u dvoboju za loptu sa J.Kiddom ozlijedio mali prst, kojeg su mu bandažirali sa drugim prstom, ali nije pomoglo jer mu je šut u toj utakmici bio 3-13 i postigao je samo 6 poena, ali je zato imao 8 asistencija. Dan kasnije u utakmici sa Atlantom slična priča šut 4-16 i postigao mizernih 11 poena za njega ali je zato imao 10 asistencija. Danas igraju vs Orlando u gostima gdje mu je inače prosjek na 26,5 poena po utakmici a uz to da mu je prst ozlijeđen i kažu da je na negdje 70% oporavka za večeras.
Po svemu ovome meni je logično odigrati under jer Orlando zna odigrati dobru obranu tako da večeras očekujem opet manji broj koševa Bryanta i pokuoju asistenciju više na njegovom kontu!
Evidentirano
profic
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #2 : Veljača 08, 2008, 15:57:15 »

Jos bi igrao:

Denver-Washington    1      1,20

Upitan Butler najbolji igrac Washingtona a Denver kod kuce prejak za ovakve ekipe kao sto su Wash- 1 neupitna

Jos bi odigrao iz Washingtona Jamisona over 20.5 posto je Butler upitan a Jamison i ovako inace uzima odsta suteva a jos Denver ne igra obranu a granica je stvarno preniska.

Dallas-Memhpis    1     1,15

Memphisu otisa Gasol i s time su postali jedna od najgorih momcadi lige.Odigra bi i hendi -13.5 za neki srednji ulog

Phoenix-1
Detroit - 1

Ovi ziceri bi po svemu morali proci neka su kvote mizerne.
Evidentirano
profic
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #3 : Veljača 08, 2008, 15:58:44 »

Slazem se za under ali Orlando dopusta 98 poena protivniku u prosjeku.Lakersi takoder vole odigrati na puno koseva ali po meni sito zbog te ozljede ide under jer ga Gasol odlicno zamjenjuje
Bryant K. under 28 @1,85 pet,1:00 HL

Bryant je u utakmici protiv New Jerseya u dvoboju za loptu sa J.Kiddom ozlijedio mali prst, kojeg su mu bandažirali sa drugim prstom, ali nije pomoglo jer mu je šut u toj utakmici bio 3-13 i postigao je samo 6 poena, ali je zato imao 8 asistencija. Dan kasnije u utakmici sa Atlantom slična priča šut 4-16 i postigao mizernih 11 poena za njega ali je zato imao 10 asistencija. Danas igraju vs Orlando u gostima gdje mu je inače prosjek na 26,5 poena po utakmici a uz to da mu je prst ozlijeđen i kažu da je na negdje 70% oporavka za večeras.
Po svemu ovome meni je logično odigrati under jer Orlando zna odigrati dobru obranu tako da večeras očekujem opet manji broj koševa Bryanta i pokuoju asistenciju više na njegovom kontu!
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!