svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:33:58 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 5/12/09/  (Posjeta: 590 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
perolozac
Početnik
*

« : Prosinac 05, 2009, 16:23:41 »

Jest da se juce nisam proslavi ovo danas moram pokusai.
POR-HOU
Vidim da se lagaqno vec povuklla polemika oko meca. Portland definitivno posrce, veceras mu treba pobjeda kao lebac i mogla bih doci kecina. No ja se necu time zamajavati, jer imaju hrpu povredjenih igraca Greg Oden i LaMarcus Aldridge su se pridruzili vec duze povredjenom bitnom im dvojcu Travis Outlawu i Nicolas Batumu ! Doduse postoje sanse da zaigra prvi par no bez obzira mislim da Roj ide u debeli plus. Hjuston u odnosu na lani ubrzao igru, nalazi se u solidnoj formi i ocekujem zanimljiv mec..nadigravanje, pune minutaze kljucnih igraca. U zadnje vreme igra toplo hladno, no veceras jednostavno mora proigrati. Da mu odgovara protivnik svedoci prvi mec 42p i to na strani sto nikada nije bilo njegovo obiljezje.
Brandon Roy over 19.5 williams kv 1.8
Evidentirano
Vagabundo
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Prosinac 05, 2009, 18:01:14 »

Jest da se juce nisam proslavi ovo danas moram pokusai.
POR-HOU
Vidim da se lagaqno vec povuklla polemika oko meca. Portland definitivno posrce, veceras mu treba pobjeda kao lebac i mogla bih doci kecina. No ja se necu time zamajavati, jer imaju hrpu povredjenih igraca Greg Oden i LaMarcus Aldridge su se pridruzili vec duze povredjenom bitnom im dvojcu Travis Outlawu i Nicolas Batumu ! Doduse postoje sanse da zaigra prvi par no bez obzira mislim da Roj ide u debeli plus. Hjuston u odnosu na lani ubrzao igru, nalazi se u solidnoj formi i ocekujem zanimljiv mec..nadigravanje, pune minutaze kljucnih igraca. U zadnje vreme igra toplo hladno, no veceras jednostavno mora proigrati. Da mu odgovara protivnik svedoci prvi mec 42p i to na strani sto nikada nije bilo njegovo obiljezje.
Brandon Roy over 19.5 williams kv 1.8

Sta proslavi?? Vi novi morate shvatit da se tu nitko nece ljutit ak promasite. Svi smo tu zajedno da pokusamo pomoc jedni drugima i to je sve. Sta da ja kazem? Ak me netko pratio u zadnih tjedan dana sam 4 il 5 puta masio po jedan par...  Namigujem
Evo sad isto cekam jedan par, ak promasim mislim da cu napustit grad hahaha  Cerim se Cerim se
Evidentirano

"Money won is twice as sweet as money earned"
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!