svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:29:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 25.11.2009  (Posjeta: 511 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mrakar
Napredni kladioničar

« : Studeni 25, 2009, 18:02:57 »

Poz ljudi. Novi sam na forumu. Saznao sam za njega preko CFC Bluesa(pozz). Ne znam da li ima jos clanova sa euronogometa, oni me vjerovatno znaju ako su tu. Pisem prognoze na nba-cro pa evo i ovde cu nekada ubaciti koji komentar.

Charlotte Bobcats - Toronto Raptors TIP1
(expekt.com 1.70)

Vrlo zanimljiv par. Jedan od najboljih napada lige protiv jedne od najboljih odbrana lige. Vecina ljudi kada cuje ime Charlotte Bobcats pomisli da je to ekipa kojoj svi zabijaju po 120 koseva medjutim oni igraju odlicnu odbranu i ove sezone su znali ostaviti protivnika i ispod 70 koseva. Ocekujem veceras da zaustave Raptorse na 90. Napad je veliki problem jer nemaju nijednog izrazitog strijelca(tj. nisu imali) ali sada je tu Jackson koji bi im trebao donijeti napadacku snagu i ocekujem da Bobcatsi izbore play-off. A to ce uraditi ako budu igrali dobro na domacem terenu protiv ekipa kao sto su raptorsi.

Orlando Magic - Miami Heat TIP1
(expekt.com 1.20)
Orlando Magic je tim koji vjerovatno ima najbojli roster u ligi. Ipak, imaju problema sa izostancima. Jameer Nelson je obnovio povredu i propustice dosta utakmica dok je Rashard Lewis na pocetku sezone odradio 10 utakmica suspenzije. Ipak i bez Nelsona dosta su jaci od Heata a najveca prednost je pod kosem gdje ce Jarmein O'Neal cuvati Howarda. Ocekujem da ce Orlando iskoristiti udvajanja na Howardu te lagano doci do pobjede.

New Orleans Hornets - Milwaukee Bucks TIP1
(expekt.com 1.75)
Hornetsi su lose otvorili sezonu. Ali mora se uzeti u obzir da su igrali protiv jakih timova i to u gostima. Nakon toga dosla je povreda Chrisa Paula koga nece biti ni veceras. Ipak Hornetsi su pobijedili 3 od zadnje 4 utakmice a proslu su izgubili sa samo 1 razlike u gostima protiv Heata. Rookie Thornton te provjereni suter Pedja Stojakovic su dosta podigli svoju igru dolaskom novog trenera na klupu Hornetsa. Glavna prednost veceras bi trebala biti pod kosem gdje Bucksima fali Bogut. Glavna nada Bucksa Brandon Janings odigrao je losu utakmicu protiv San Antonia te ce se veceras pokusati iskupiti ali nece mu biti bas lako jer ce ga cuvati Daren Collison, iako rookie, dobar odbrambeni igrac ali sto je najvaznije brz i ima duge ruke.

I evo jos par preporuka bez komentara:

Chris Bosh (+26.5) Manje
(Williams 1.80)

Tim Duncan (+18.5-) Vise
(Williams 1.80)

« Zadnja izmjena: Studeni 26, 2009, 04:56:55 Mrakar » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Studeni 25, 2009, 21:42:14 »

Poz ljudi. Novi sam na forumu. Saznao sam za njega preko CFC Bluesa(pozz). Ne znam da li ima jos clanova sa euronogometa, oni me vjerovatno znaju ako su tu. Pisem prognoze na nba-cro pa evo i ovde cu nekada ubaciti koji komentar.

Dobro došli na forum. Nadam se da će Vam biti od koristi, te da će Vam biti ugodno boraviti ovdje. Slobodno, kada nađete vremena,  podijelite svoja razmišljanja o utakmicama sa nama  Namigujem
Evidentirano

Vagabundo
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #2 : Studeni 25, 2009, 23:33:57 »

Drago mi je da si se odazvao pozivu, dobro dosao  Namigujem
Svaki novi clan dobro dođe, meni posebno drago sto pises analize NBA da mogu i to ubacit na listice pokoji put jer nemam bas vremena da uz nogomet i to pratim redovito  Vrtim očima  Cerim se
Evidentirano

"Money won is twice as sweet as money earned"
Mrakar
Napredni kladioničar

« Odgovor #3 : Studeni 26, 2009, 05:02:24 »

hvala na dobrodoslici Sirast
evo zavrsene su ove, 4/5 sam pogodio, i to pao na najmanjoj kvoti Neodlučan
Carter zabio tricu za orlando par sekundi prije kraja i bilo 3 razlike ali nazalost onda haslem ubaci 2, i naprave faul a Jason Williams promasi oba slobodna i Wade ubaci za pobjedu sekundu prije kraja.
Bobcati unistili Raptorse i vise nego sto sam ocekivao, ova kvota je poklon kladionica kao i broj koseva bosha.
bio je debelo ispod, zabio 18.
Duncan je pred kraj zadnje cetvrtine presao 20, a jos je presjedio skoro citavo drugo poluvrijeme(od 4. minute trece cetvrtine do 3 minute pred kraj)
Hornetsi pobijedili(nakon produzetka) ali na expektu ne nude nerijeseno tako da je proslo. Bilo problema sa sutem ali onda West krenuo, pa prvo izborio produzetak a zatim ga i rijesio skoro sam.

eto, nadam se da ste bili pametniji od mene i zaobisli ovu malu kvotu. Sutra nove prognoze Namigujem
« Zadnja izmjena: Studeni 26, 2009, 05:04:00 Mrakar » Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!