svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 12:45:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Utorak 22.04.2008. (live)  (Posjeta: 665 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Travanj 21, 2008, 22:55:11 »

...
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Travanj 22, 2008, 13:54:12 »

jedva cekam tekmu navecer nadam se da cemo zajedno pratit  Cerim se
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Travanj 22, 2008, 15:24:23 »

Evo Đoković će servirati za meč, a biudući da mi je na svim današnjim listićima čini se da će dan dobro početi jer neću pasti na prvom paru  Cerim se (valjda, nije još gotovo)...

Također nestrpljivo čekam Ligu Prvaka večeras iako sam dosta skeptičan i ne očekujem pretjerano lijepu utakmicu za oči vec više taktičko nadmudrivanje i 70% igre na sredini terena... Očekujem da će pasti 1-2gola i IMO najvjerojantije oba u 2.poluvremenu...
Polufinala i finala su ipak previše nepredvidiva pa nikad u toj fazi lige prvaka ne idem sa maksimalnim ulogom, a čak mi mi je najdraža faza natjecanja ona u skupinama, makar što se klađenja tice...

Evo ga Đoković 6:3 6:3  Cerim se

Također navijam i da će Junhui dobiti (5:4 trenutno (Snooker)) jer ako to prođe onda čekam da prvi gol pada u LP nakon 30.minute za solidne novce, s obzirom na ulog... A mislim da je taj bet jako izgledan jer u prvoj utamici će jako oprezno obje ekipe ući u utakmicu više pazeći da ne prime gol nego da ga daju...
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Travanj 22, 2008, 18:33:54 »

Cek da te nesto pitam to da gol pada nakon 30 min nema u zemaljskim kladama samo u online..jel sam u pravu? Cerim se
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Travanj 22, 2008, 18:52:28 »

Cek da te nesto pitam to da gol pada nakon 30 min nema u zemaljskim kladama samo u online..jel sam u pravu? Cerim se

Da to sam našao u ponudi expekta, pa mi se čini dobar bet za koeficijent 2,05...
http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/expekt/

Inaće dosta dobro stoje rezultati... Zadar vodi, trenutno +12, Svjetlost - Šibenik je do sada 72poena (poluvriejme) a granica je 172, dakle smiju dati i 100 poena i under opet prolazi...
Igrao sam i na Zagreb, to je trenutno X i mogla bi biti zanimljiva završnica, a nadam se da Zagreb dobiva...
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Travanj 22, 2008, 18:54:50 »

e jel komentator na TV-u govori i za ostale tekme jer komp mi nije do TV-a pa tak da nemoram pratit zagreb za kompom da gledam ovu tekmu??

nadam se da ce Zagreb dobit jer sam i njega igrao na listicu
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Travanj 22, 2008, 23:04:23 »

Tek sam sada došao...
Rezultati nisu loši, ali me je Zadar srušio na 90% odigrnaih listića, a gdje nije Zadar tamo je Steaua... (oba su bila na "glavnom" danas) tako da nisam baš zadovoljan današnjim danom...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!