|
eduard7
|
 |
« Odgovor #15 : Veljača 12, 2008, 20:47:12 » |
|
jel to onaj par iz bundeslige?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spiga
Napredni kladioničar

Spol: 
Varteks & St.Pauli & Juventus
|
 |
« Odgovor #16 : Veljača 12, 2008, 20:52:05 » |
|
jel to onaj par iz bundeslige?
ako mislis na gokej da iz bundeslige... evo preokrenuli su na 2:1 ajd nek tak ostane bagdatis vodi i u drugom 4:2
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spiga
Napredni kladioničar

Spol: 
|
 |
« Odgovor #17 : Veljača 12, 2008, 20:55:25 » |
|
sad sam evo gledo ovi (ne znam kak se pisu mozda budem krivo napisao) Frystab/Matkow su mi pobijedili Karlovica i zovku 2:0 to je bio dobar koeficijent 1.55 ako produ sad ova dva onda mi ostaje jos samo berlocq preko noci...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #18 : Veljača 12, 2008, 21:37:47 » |
|
sad sam evo gledo ovi (ne znam kak se pisu mozda budem krivo napisao) Frystab/Matkow su mi pobijedili Karlovica i zovku 2:0 to je bio dobar koeficijent 1.55 ako produ sad ova dva onda mi ostaje jos samo berlocq preko noci...
Pa to je lijepo. Mislim da bi trbalo proći... Ja se ne mogu nadiviti da je granica bila 65 (negdje i 66 golova) a utakmica završava puno manje od toga. evo još 3 minute do kraja a 22:27 je. Sad mi je žao da na ovo nisam išao većim ulogom, ali valjda ću sutra pogoditi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spiga
Napredni kladioničar

Spol: 
|
 |
« Odgovor #19 : Veljača 12, 2008, 22:12:33 » |
|
da to sam vidio dosta puta da su ljudi stavljalu u rukometu, a to vecina ljud nikad ne gleda a koeficijent je 1.80... I previse, a cesto je slicno sa time i kosarka... Evo ovo je moje proslo sad jos samo da berlocq pobijedi kuertena i eto imam sutra za malo veci uloga na Uefu i tenis
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #20 : Veljača 12, 2008, 23:11:21 » |
|
bravo momci!
ja igrao double i to:
QPR over @2,10 Maguire S. - Bingham S. 1 (trenutno 2-0)
valjda ulazi!;)
cujemo se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #21 : Veljača 13, 2008, 06:48:08 » |
|
e pa ja jebeno ne vjerujem!!!!!!!!!
imao je 3-0 i onda bilo 3-1 i tad sam otisao spavat i sada kad se probudim imam sta vidjet 5-4 je popusio... pa ja ne vjerujem, koje je to *ovno od igraca... NIKAD VISE necu igrat *eben snooker, NIKAD više!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #22 : Veljača 13, 2008, 08:27:08 » |
|
imao je 3-0 i onda bilo 3-1 i tad sam otisao spavat i sada kad se probudim imam sta vidjet 5-4 je popusio... pa ja ne vjerujem, koje je to *ovno od igraca... NIKAD VISE necu igrat *eben snooker, NIKAD više!!!
He i mene je nanervirao i sinoć, a pogotovo jutros. Ostao mi je samo on na lijepim listićima... imao je 3:0 i uspio doći do 3:4. Nakon toga više nisam niti htio gledati... Danas mora biti bolje!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #23 : Veljača 13, 2008, 08:27:41 » |
|
He i mene je nanervirao i sinoć, a pogotovo jutros. Ostao mi je samo on na lijepim listićima... imao je 3:0 i uspio doći do 3:4. Nakon toga više nisam niti htio gledati... Danas mora biti bolje! Nadam se da će makar nogoetm biti realan...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #24 : Veljača 13, 2008, 09:06:25 » |
|
jednostavno mi nejde u glavu... ali pazi ovo, prekojucer uzmem greena i on izgubi, a sad kako: 1-0 povede, pa gubi 3-1, pa se vrati na 3-3 i onda popusi 5-3... a ovaj gad jucer ima 3-0, pa kako ti kazes protivnik dobiva 4 frameova zaredom, dakle pusi 4-3, onda valjda izjednači na 4-4 i na kraju popuši 5-4... nesto nevjerovatno... a igrao sam QPR over po 2,10 i jos razm. dal da igram taj snooker jer mi trebao samo koef 2... i naravno da sam ga uzeo... nemam fakat vise rijeci..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spiga
Napredni kladioničar

Spol: 
|
 |
« Odgovor #25 : Veljača 13, 2008, 10:17:26 » |
|
a uvijek bude tako sa necime, nije tako samo sa snokerom... Evo meni je sinoc prosao berlocq, dignuo se ja u pol cetri ono vec zavrsilo 7:5 6:1... Sad treba za danas sloziti isto neki dobar listic...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #26 : Veljača 13, 2008, 10:51:14 » |
|
ma da je popusio 5-4 ali da je cijelo vrijeme gubio, ali ne.. Vodio je 3-0 na početku i vec reko gotovo je to... pa bilo 3-1 i reko idem spavat, neda mi se cekat... i naravno, ujutro za dobro jutro evo šamara...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|