|
Goksim
|
 |
« Odgovor #15 : Prosinac 19, 2009, 14:10:36 » |
|
vrijeme je očajno tamo,sumnjam da će se opće vozit taj spust...
Otkazano zbog loših vremenskih uvjeta. Kada je već takvo vrijeme možda je i bolje da su otkazali jer lako moguće da svi nebi imali iste uvjete, što nebi išlo u prilog Vonn... svakako je bolje...ja sam to odigrao u SS sad moram čekat 72 h ili će vratit ulog ili će se vozit,prokleti SS... ko zna hoće li se to opće vozit taj spust jer obićno eventi u skijanju se ne nadogkađuju kao nogomet ide se dalje jer je program krcat...šta ti misliš Goksime? Mislim da se neće niti voziti i da će biti koef. 1,00. Nemaju kad, možda nadoknade tj. ubace neki spust u kalendar, ali tko zna kada i gdje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #16 : Prosinac 19, 2009, 14:51:46 » |
|
ovo je vikend iz noćne more..........  Gregor 137 m 140,1 b Ammann 138 m 140,9 b Morgi 121 m 107,3 b ..........totalno podbacivanjeeeeeeeeeeeeeee Malysz 122 m 107,1 b ovo je stvarno peh pehovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ako padnem danas na skokovima ne diram ih za duže vrijeme...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #17 : Prosinac 19, 2009, 14:52:25 » |
|
Nakon prve serije:
Amman 140,9 bodova Gregor 140,1 bodova
Gregor je skočio 137, a Amman 138, međutim Gregor je dobio 19,5 od sudaca što je gotovo perfekcija... Biti će napetko, napetije nego jučer čini se...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #18 : Prosinac 19, 2009, 14:53:30 » |
|
ovo je vikend iz noćne more..........  Gregor 137 m 140,1 b Ammann 138 m 140,9 b Morgi 121 m 107,3 b ..........totalno podbacivanjeeeeeeeeeeeeeee Malysz 122 m 107,1 b ovo je stvarno peh pehovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ako padnem danas na skokovima ne diram ih za duže vrijeme... To su stvarno male razlike i ide još jedna serija, tako da lako moguće da ti oba beta prođu, a opet moguće i da sve padne... Još je sve otvoreno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #19 : Prosinac 19, 2009, 14:57:46 » |
|
ovo je vikend iz noćne more..........  Gregor 137 m 140,1 b Ammann 138 m 140,9 b Morgi 121 m 107,3 b ..........totalno podbacivanjeeeeeeeeeeeeeee Malysz 122 m 107,1 b ovo je stvarno peh pehovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ako padnem danas na skokovima ne diram ih za duže vrijeme... znam da su male razlike ali,nisam se nadao da će ovako Morgi podbacit nikako...a drugi listić di imam Ammana 1. tamo imam Morgi 1-6 di je u zaostaku za 6.7 bodova zanći trebao bi skočit negdje oko 132...133 m da se ubaci u prvih 6 i tad bi mi bilo svejdno za Ammana ili Gregora,naravo bolje da Gregor dobije jel mi je veći dobitak...više me razočarao Morgi nego Gregor, nevjerovatno nakon 132,5 u kvalama i jućer 3. mj užas peh...depresija To su stvarno male razlike i ide još jedna serija, tako da lako moguće da ti oba beta prođu, a opet moguće i da sve padne... Još je sve otvoreno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #20 : Prosinac 19, 2009, 15:29:48 » |
|
molim te Gregore daj pobijedi pa neće valjda danas opet ako i jućer za 1 do 2 boda molim teeeeeeee!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #21 : Prosinac 19, 2009, 15:35:24 » |
|
1 bod toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #22 : Prosinac 19, 2009, 15:35:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
d_eye.dee
|
 |
« Odgovor #23 : Prosinac 19, 2009, 15:38:15 » |
|
Bravo za Gregora  e samo da se osvrnem na Liverpool...gube 2:0 od zadnje ekipe i mislim da bi Benitez mogao dobiti otkaz uskoro...mislim da neće imati strpljenja s njim više...gledao sam igrat na portsmouth ali nisam se usudio igrat zbog koefa....ah misha mu!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Philadelphia Flyers
Let's go Flyers!!!
Hokej, hokej, hokej i samo hokej
|
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #25 : Prosinac 19, 2009, 18:11:41 » |
|
Jao... Stvarno peh... A biti će bolje. Svakoj seriji dođe kraj...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #26 : Prosinac 19, 2009, 18:17:10 » |
|
od svega meni je nogomet najteže pogodit... tenis je 90% na moji listićima,pa rukomet,ski skokovi ali taj nogomet je dosta teško pogodit makar sam ga igro i pratim ga također puno ali teško za pogodit... šteta za listić... peh... Goksime jel negdje izašla ponuda ski skokova za sutra  ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #27 : Prosinac 19, 2009, 18:30:59 » |
|
od svega meni je nogomet najteže pogodit... tenis je 90% na moji listićima,pa rukomet,ski skokovi ali taj nogomet je dosta teško pogodit makar sam ga igro i pratim ga također puno ali teško za pogodit... šteta za listić... peh... Goksime jel negdje izašla ponuda ski skokova za sutra  ? He he... Bwin je stavio, prvi, kao i uvijek... Gregor 2,20 Simon 2,40 Ali, sutra neću to igrati na toliko listica kao danas... Danas su mi skijaški kokovi bili bitni da pogodim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #28 : Prosinac 19, 2009, 18:36:46 » |
|
sutra imam neki plan uzet Gregora 1.-3. za nekih 1,2 do 1,3 i + neki dueol od 1,5 do 1,6 za jači ulog tako da ću vidjet...
i lagano stavim neš sitno pobjeda Ammanna jer mislim da ide još jedan borba između njih dvojice al ovaj dubl će mi bit najbitniji...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #29 : Prosinac 19, 2009, 21:01:55 » |
|
Sevilla... Pa stvarno su za ku*** Gube 0:2. Prvi gol su primili iz zaleđa, drugi su si sami dali... Naravno, i prošlu utakmicu doma u Primeri su me srušili, a imali su i igrača više... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|