|
Goksim
|
 |
« : Veljača 02, 2008, 11:43:24 » |
|
Nadam se da će biti uspješan dan...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
El Presidente
|
 |
« Odgovor #1 : Veljača 02, 2008, 12:49:18 » |
|
Nadam se da će biti uspješan dan...
ako bude 70% jučerašnjeg dana, onda će biti i više nego uspješan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Njezin život nije bajka, Njezin život nije film, Njezin život nema smisla, Ona nema ništa s tim......"
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #2 : Veljača 02, 2008, 14:36:24 » |
|
Odlična utakmica Manchester City - Arsenal. Moj tip (2 i više golova) je prošao u prvih 20minuta, i sada mogu pratiti utakmicu bez previše nervoze, a i onaj sa manjim ulogom (3 i više) je do 30minute pogođen... Ekad bi se ovako nastavile i ostale utakmice... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
baćo
Početnik
|
 |
« Odgovor #3 : Veljača 02, 2008, 19:01:10 » |
|
Bravo na današnjem tipu koji sam i ja iskoristio.Kad budem imao feeling ja ti vratim tip.Poz!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #4 : Veljača 02, 2008, 19:18:47 » |
|
Gledam Liverpool i igraju katastrofalno prvo poluvrijeme. Bezidejno i sve lopte idu na Croucha...napamet...
očekujem veci presing i veću motivaciju u 2.pol i 1:0 ili 2:0... bar se nadam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 02, 2008, 19:19:44 » |
|
Bravo na današnjem tipu koji sam i ja iskoristio.Kad budem imao feeling ja ti vratim tip.Poz!
Drago mi je da je nekom pomoglo  Još kad bi Liverpool i Porto dobili...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
baćo
Početnik
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 02, 2008, 19:36:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #7 : Veljača 02, 2008, 19:48:27 » |
|
Evo i 2:0  Uf... kako su igrali prvo poluvrijeme ovo je super Porto ne bi smio previše komplicirati stvari, te očekujem pobjedu od minimlano 2-3 gola razlike...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
baćo
Početnik
|
 |
« Odgovor #8 : Veljača 02, 2008, 21:05:28 » |
|
Evo i 2:0  Uf... kako su igrali prvo poluvrijeme ovo je super Porto ne bi smio previše komplicirati stvari, te očekujem pobjedu od minimlano 2-3 gola razlike... Bravo opet i za Porto ovi su sve riješili u prvom dijelu 3:0!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #9 : Veljača 02, 2008, 21:26:21 » |
|
Evo glavni dobro prošao...
Na drugom(online) čekam Almeriu 1X (2:0) i Cibonu koja će vjerojatno odlučivati...
Ajmo Cibona!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Destructo
|
 |
« Odgovor #10 : Veljača 02, 2008, 21:43:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
baćo
Početnik
|
 |
« Odgovor #11 : Veljača 02, 2008, 21:48:06 » |
|
Evo glavni dobro prošao...
Na drugom(online) čekam Almeriu 1X (2:0) i Cibonu koja će vjerojatno odlučivati...
Ajmo Cibona!!!
Čestitam!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #12 : Veljača 02, 2008, 22:01:54 » |
|
 Danas je dobro ispalo. Samo mi je žao da nisu veći ulozi, ali zahvaljujući prijašnjoj lošoj seriji malo sam smanjio uloge. Čisto me strah šta će biti sutra jer mi današnji dan nije niti bio toliko privlačan za klađenje kao sutrašnja ponuda, a rijetko kada budu dobra 2 dana za redom... Osobno mi je jako drago da je Real kiksao jer mi Barcelona treba biti prvak za veću svoticu, pa mi ovo ide u prilog... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
baćo
Početnik
|
 |
« Odgovor #13 : Veljača 02, 2008, 22:10:00 » |
|
 Danas je dobro ispalo. Samo mi je žao da nisu veći ulozi, ali zahvaljujući prijašnjoj lošoj seriji malo sam smanjio uloge. Čisto me strah šta će biti sutra jer mi današnji dan nije niti bio toliko privlačan za klađenje kao sutrašnja ponuda, a rijetko kada budu dobra 2 dana za redom... Osobno mi je jako drago da je Real kiksao jer mi Barcelona treba biti prvak za veću svoticu, pa mi ovo ide u prilog...  I ja sam danas digao nešto sitno zahvaljući tvojim parovima i falio Anderlehct H1 za dosta love. Još jednom hvala na pomoći! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|