svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 03:57:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Srijeda - 16.04.2008 (Live)  (Posjeta: 1456 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Travanj 16, 2008, 13:16:36 »

...
Evidentirano

Bookie Bluzer
Napredni kladioničar

Profil WWW
« Odgovor #1 : Travanj 16, 2008, 14:58:00 »

Mislin se šta sa ovom našom ligom. Hajduka sam davno reka više ne igrat.- Mislim da bi Rijeka napokom tribala nekog dobit,ali žaj mi Zadra. Hajduku su pustili,sad se žeste na Rijeku. Zagreb mora osvajit bodove kontra drugoligaša Međimurja,ali nisu ni oni toliko loši,samo je tu pitanje motivacije. A Dinamo po običaju je uvik ima lagan posa sa Osijekom. Soldo je uzeo svoju prvu titulu a da prstom nije maknuo. I ja bi u proljetnom djelu osvojio trofej sa onolko bodova.
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Travanj 16, 2008, 15:48:47 »

Mislin se šta sa ovom našom ligom. Hajduka sam davno reka više ne igrat.- Mislim da bi Rijeka napokom tribala nekog dobit,ali žaj mi Zadra. Hajduku su pustili,sad se žeste na Rijeku. Zagreb mora osvajit bodove kontra drugoligaša Međimurja,ali nisu ni oni toliko loši,samo je tu pitanje motivacije. A Dinamo po običaju je uvik ima lagan posa sa Osijekom. Soldo je uzeo svoju prvu titulu a da prstom nije maknuo. I ja bi u proljetnom djelu osvojio trofej sa onolko bodova.

Ma...
Dinamo je bez neke motivacije a postoje i špekulacije da bi mogli pustiti Osijeku jer im trebaju bodovi. Mali je koef. i za mene (a volim modru boju) je to NO BET.
Zagreb bi trebao dobiti Međimurje ali ne vidim nikakav VB u koeficijentu a i Međimurje je u 2.pol. sa Dinamom pokazalo da i oni znaju igrati nogomet.
Po meni Šibenik bi trebao dobiti Inter u vrlo važnoj utakmici. Inter igra loše na gostovanjima a Šibeniku je ovo jedna od najbitnijih utakmica.
Rijeka sam odigrao jer je vrijeme da se prekine serija bez pobjede. Imaju solidnu ekipu, a Zadar je još pomalo potresen tragičnim događajem i igraju loše na gostovanjima.
Evo i izjave Dalića http://sport.hrt.hr/htvsport/nogomet/2007_2008/sezona.html - pod video izvještaji...
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Travanj 16, 2008, 15:53:09 »

Evo baš sam na expektu http://www.expekt.com/index.jsp?lc=cro&pageid=2115 uplačivao na Rijeku i kada sam uplaito je bilo 1,50. Sada je smanjeno na 1,35...
Evidentirano

El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Travanj 16, 2008, 17:03:47 »

pozz ekipa  Cool

Ja sam već prije 3 sata mogao reći da mi je dan uspješan, odigrao sam jedan jutarnji double i to je prošlo, sad sam već podignuo lovu i uplatio jedan večernji da se ima što pratiti  Cool

Volim tenis  Cerim se
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Travanj 16, 2008, 17:24:06 »

pozz ekipa  Cool

Ja sam već prije 3 sata mogao reći da mi je dan uspješan, odigrao sam jedan jutarnji double i to je prošlo, sad sam već podignuo lovu i uplatio jedan večernji da se ima što pratiti  Cool

Volim tenis  Cerim se

E to je lijepo... Idealan početak dana  Namigujem
Ja više volim "nočni" termin, jer sma iskusio više puta da u ranim satima nemam baš sreće...
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Travanj 16, 2008, 18:13:15 »

He he pa sad čujem... Rijeka vodi od 35sekunde  Namigujem
Nadam se da će povečati vodistvo...ma samo neka dobiju...
Evidentirano

Bookie Bluzer
Napredni kladioničar

Profil WWW
« Odgovor #7 : Travanj 16, 2008, 18:15:30 »

Taman i ja poša da to napišem. Vode iod 35-e sekunde,a njima triba 12 minuti da pozovu komentatora sa Kantride,a on sam se nebi javia. Eto,igra sam to,posluša sam tebe. Ajax naravno,samo taj Celtic mislim da se danas oprašta od ambicija za titulu,pa nisan to tia.
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #8 : Travanj 16, 2008, 19:09:57 »

Taman i ja poša da to napišem. Vode iod 35-e sekunde,a njima triba 12 minuti da pozovu komentatora sa Kantride,a on sam se nebi javia. Eto,igra sam to,posluša sam tebe. Ajax naravno,samo taj Celtic mislim da se danas oprašta od ambicija za titulu,pa nisan to tia.

Ma gledao sam kada su Celtic i Rangers igrali prije 2.tjedna i Celtic je bio bolja ekipa na terenu, ali nisu iskoristili svoje šanse. Očekujem da će danas pobjediti i tako produžiti nadu o osvajanju prvenstva, a Glasgow bi bio zadovoljan i sa Xom pa mi se 1X čini dosta sigurnom opkladom. Međutim to je derbi i može se dogoditi kao i u prošloj utakmici da Cletic stvori 5-6 prilika koje ne iskoristi, a Glasgow napravi 1-2 i da gol. Nadam se da se povijest neće ponoviti danas...
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #9 : Travanj 16, 2008, 19:11:12 »

Rijeka 3:0. Mislim da to neće uspjeti zaj....
Sada je Ajax na potezu, a ond ai Celtic (na OBN-u (nadam se da ću ih čekati za dobitak...))
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #10 : Travanj 16, 2008, 19:14:27 »

Rijeka 3:0. Mislim da to neće uspjeti zaj....

3:1  Neodlučan
Evidentirano

El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #11 : Travanj 16, 2008, 19:17:42 »

meni je na ovom večernjem listiću ostao još samo HV 71................
Evidentirano

Njezin život nije film,
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #12 : Travanj 16, 2008, 20:22:32 »

Jao jao jao... Ajax je bolji imao je 2 100%tne prilike uz ovaj gol i fulali su sa dva metra iz voleja nevjerojatnu situaciju a gol su primili u 45:32 a nadoknada je bila 1minutu, dakle u zadnjoj jeb*** sizuaciji... Najgori mogući trenutak...
Nadam se da će dobiti jer se vidi da su bolji ali više put ase je već pokazalo da bolji uvijek ne pobjeđuje...

Ajmo Ajax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #13 : Travanj 16, 2008, 20:37:29 »

Jel prati mozda tko Bayern ?
Evidentirano

El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #14 : Travanj 16, 2008, 21:11:37 »

meni je na ovom večernjem listiću ostao još samo HV 71................

gubili su 0:2 i onda u 2tr. od 25 do 32 minute zabijaju 5 komada  Cerim se , nadam se da to nemogu izgubit u zadnjoj trećini
Evidentirano

Njezin život nije film,
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!