svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 03:57:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Srijeda 13.02.2008. (Live)  (Posjeta: 1931 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
spiga
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Varteks & St.Pauli & Juventus

« Odgovor #30 : Veljača 14, 2008, 13:40:39 »

ja se malo razbolio pa me nema... Bit ce da sam se od kladare razbolio... Dobio ono sta sam rekao i sad stavim jedan listic za vecu lovu kao i jedan par mi je stopan jel je lik predo, a druga dva sam fulo... Ali ajde do sad sam na 0 pa ono nisam se istrosio... A za danas ne znam bolestan sam nemogu se maknut iz kuce, ali valjda cu nesto smisliti ili je bolje da danas ni neidem ukladaru ...
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #31 : Veljača 14, 2008, 14:59:33 »

ja se malo razbolio pa me nema... Bit ce da sam se od kladare razbolio... Dobio ono sta sam rekao i sad stavim jedan listic za vecu lovu kao i jedan par mi je stopan jel je lik predo, a druga dva sam fulo... Ali ajde do sad sam na 0 pa ono nisam se istrosio... A za danas ne znam bolestan sam nemogu se maknut iz kuce, ali valjda cu nesto smisliti ili je bolje da danas ni neidem ukladaru ...

Hehe za ovakve situacije je dobro imati računa na nekoj online kladionici, a i po zimi nije loše kada ti se neda izaći iz kuće... (a još daju i bonus na prvu uplatu) (http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/).

Mislim da se danas može probrati par pametnih parova. Moja razmišljanja imaš u "listić dana", a malo kasnije ću napisati što mi se od svega čini najpametnije za odigrati. Sutra je slaba ponuda, pa ako misliš igrati možda je bolje odigrati danas nego sutra...

Btw. želim ti brzo ozdravljenje  Namigujem
Evidentirano

Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!