svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 03:44:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: petak 14,5  (Posjeta: 949 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vedry99
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Svibanj 14, 2010, 13:13:17 »

ovaj ventura igra jako loše. 6-3 dobio massu prvi set sa čak 2 brejka... trebat će ćudo da se probudi i okrene ovo...
Evidentirano

YNWA
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Svibanj 14, 2010, 13:16:03 »

Mene je Petrova jako neugodno razočarala... Ali tako mi i treba kada i jednom u pola godine gram ženski tenis a znam da je to vijek riskantno jer nikad ne znaš nma koju se je nogu tko dignuo i tko ima pm...
Evidentirano

vedry99
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Svibanj 14, 2010, 13:17:40 »

Mene je Petrova jako neugodno razočarala... Ali tako mi i treba kada i jednom u pola godine gram ženski tenis a znam da je to vijek riskantno jer nikad ne znaš nma koju se je nogu tko dignuo i tko ima pm...

ja sam to izbjegao jer ova safarova zna odigrat dobar meč kad želi pa ju izbjegavam u širokom luku. ni na nju ni kontra nje...
Evidentirano

YNWA
vedry99
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Svibanj 14, 2010, 13:31:04 »

massu već ima i brejk u drugom setu.. jedino me može spasit da Ventura preda...  Jezik katastrofalno igra... ovo je više badminton nego denis
Evidentirano

YNWA
vedry99
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Svibanj 14, 2010, 14:03:39 »

massu već ima i brejk u drugom setu.. jedino me može spasit da Ventura preda...  Jezik katastrofalno igra... ovo je više badminton nego denis

čudo se desilo... nakon 3-1 za massua nije dobio nijedan servis game... i tako je ventura dobio 6-4 ovaj set i samim time omogućio over na mojem listiću. LLodra je dobio 1. set sa 6-3 i puno je bolji. Gabašvili je imao 4-0, ali je ispustio 1 break i sad je 5-3 za njega. uglavnom jako sam zadovoljan kako mi se sve odvija na listiću... samo da prođe jer sam već zaboravio kako dobitni listić izgleda...
Evidentirano

YNWA
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!