svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 03:11:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Četvrtak - 7.02.2008. (Live)  (Posjeta: 1923 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
go sens go
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #30 : Veljača 07, 2008, 23:07:19 »

previše iznenađenja ovih dana, danas nisam stigao ništa odigrat i eto bilbao ode na 66-59
Evidentirano
eduard7
Živi od kladionice

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #31 : Veljača 08, 2008, 09:21:37 »

heh. dobio bilbao 1 razlike; 70-69. Kao sto rekoh, KUPOVI u nogometu, košarci i svemu drugom nije za igrat... jedino oni kontrahendikepi ako uđu moze biti odlicno...

Što se tiče Obale, ljudi moji, pa to nisam vjerovao...pa oni su počeli igrati nakon 2-0. onda su se počeli dodavat i počeli pucat, ali naravno, PREKASNO! do tada su svi nesto petljali, neke svoje solo akcije vodili i sl. nisu izgledali ko ekipa. onda su poceli nekako expresno igrat sto je rezultiralo više mjesta i otvorenijom igrom i preko kontre egipat rjesava susret. mogli su se malo braniti i onda okrenut kontru kad su vec prednost imali.. Obala me je strahovito razočarala, ne kazem to zbog izgubljenih novaca vec zbog igre i cijelog dojma jucer..

i sada da se podsjetimo; kamerun po 3,8 i egipat po 6,8... pa ti vidi... prekojucer nasi, jucer ovi... Tak to ide...
Evidentirano
go sens go
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #32 : Veljača 08, 2008, 14:55:27 »

možda će bolje biti za vikend, a sinoć detroit koji sve gazi pa izgubi od l.a kingsa, svašta, nisam stigao odigrat jučer al kad vidim rezultate nije mi ni žao, sretno svima i pozdrav
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!