|
El Presidente
|
 |
« : Veljača 07, 2008, 14:22:37 » |
|
Ajmo ljudi, nije neka ponuda, ali nešto će se naći..........
Moram malo pregledati ove košarkaške kupove tu bi se moglo nešto iskemijati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Njezin život nije bajka, Njezin život nije film, Njezin život nema smisla, Ona nema ništa s tim......"
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #1 : Veljača 07, 2008, 14:27:40 » |
|
Upravo toga me i najviše strah... Iskreno, neznam tko ce igrat, dal ce biti udarne postave ili što ali u kupovima, bilo u nogometu, košarci, hokeju... UVIJEK neki čudni rezultati.. sad baš vidim da se olympiakos jucer uspio provuci... ZA mene, ne hvala. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
El Presidente
|
 |
« Odgovor #2 : Veljača 07, 2008, 14:31:04 » |
|
kontra hendikepe protiv favorita treba forsirati, jučer su u grčkoj oba tako prošla.
Čini mi se da bi se slična stvar mogla danas dogoditi u španjolskoj kod meča Bilbao-Barcelona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Njezin život nije bajka, Njezin život nije film, Njezin život nema smisla, Ona nema ništa s tim......"
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #3 : Veljača 07, 2008, 14:34:26 » |
|
Ja isto izbjegavam igrati kupove jer mi je košarka dosta nepredvidljiva u ovakvim slučajevima. Kada to i odigram najrađe uzmem neke hendikepe u obzir, ali to igram sa minimalnim ulogom i već dugo nisam. Danas mi se sviđa jedino Afrički Kup, a budući da je slaba ponuda možda pridodam i nešto iz NBA-a kojeg inaće ne pratim, ali ima lijepe analize kolege "profica" u odijeljku NBA i Golden State mi izgleda privlačno budući da igraju doma, nemaju ozljeda i imali su 6 dana odmora (pogledajte cijelu analizu za točno informiranje)... Uglavnom još sam u fazi razmatranja, ali nešto će se skombinirati do 18h 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
profic
Iskusni kladioničar

|
 |
« Odgovor #4 : Veljača 07, 2008, 14:46:43 » |
|
spanjolci kup shvacaju vaznije od prvenstva skoro i oni to igraju sa max zeljom snagom i momcadi a pogtovo to ocekuje mod tau koja igra doma dakle nikako kontra njih a bilbao-barca bi odigra under
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 07, 2008, 17:57:55 » |
|
Evo tko ima vremena i hvata Eurosport upravo počinje prva polufinalna utakmica Afričkog Kupa Ghana-Kamerun. Nadam se da će Kamerun postići gol, a budući da su mnogi igrali na Ghanu nemam ništa protiv i da dobiju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 07, 2008, 18:09:38 » |
|
ufff!!! kamerun skoro sada... gana cistila sa crte... nisam igrao ganu pa sad navijam za gol kameruna! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
profic
Iskusni kladioničar

|
 |
« Odgovor #7 : Veljača 07, 2008, 18:10:16 » |
|
ja cekan spanjolski i francuski kup te nba na to sam danas ulaga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #8 : Veljača 07, 2008, 18:33:37 » |
|
ufff!!! kamerun skoro sada... gana cistila sa crte... nisam igrao ganu pa sad navijam za gol kameruna!  Za sada nisam previše impresioniran igrom Kameruna jer igraju previše defenzivno i previše forsiraju engleski stil igre tj. visoke lopte... Nadam se da će Eto uvaliti makar jednog...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #9 : Veljača 07, 2008, 18:39:21 » |
|
Jao... lijepu spojnicu su pogodili ali ništa i dalje 0:0...  Ovo je najgori rasplet. Ako i Ghana da gol Kamerun će se morati otvoriti još više...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #10 : Veljača 07, 2008, 19:10:12 » |
|
Gana je poecela malo stiskat sad ali i jedni i drugi jako slabo igraju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #11 : Veljača 07, 2008, 19:15:33 » |
|
al ga nepotrebo kamerun kompliciraaaa, jaoooo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #12 : Veljača 07, 2008, 19:21:32 » |
|
al ga nepotrebo kamerun kompliciraaaa, jaoooo
Ma... Vidim ja da će trebati dosta sreće da Kamerun da gol. Više su se bazirali na odbranu i neke kontre i polukontre... Kao da im X osigurava prolaz, a ne lutriju penala... Ima još 30min..možda nešto bude...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eduard7
|
 |
« Odgovor #13 : Veljača 07, 2008, 19:32:35 » |
|
EVO GOLA! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #14 : Veljača 07, 2008, 19:32:55 » |
|
TOOOOOOOOOOOOO  Taman okrenuo da vidim špicu vijesti, i kad vratim na Eurosport imam šta za vidjeti  Kamerun dao gol... Ok, sada se čeka Obala Bjelokosti, koja će mislim manje patiti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|