|
Majstor
|
 |
« : Siječanj 09, 2010, 12:47:13 » |
|
Goks uzeo Tipsu get set @ 1,6 ne onako jako ali opet dosta jako 104....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #1 : Siječanj 09, 2010, 13:04:05 » |
|
ovak dobrog čilića nisma nikad vidio  bljuvvvvvvv
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 09, 2010, 13:16:31 » |
|
4-1... Dobro da nisi išao sa cijelim ulogom kako si mislio... Ima se još dosta igrati i sve je moguće...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 09, 2010, 13:21:23 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 09, 2010, 13:26:49 » |
|
4-1... Dobro da nisi išao sa cijelim ulogom kako si mislio... Ima se još dosta igrati i sve je moguće... a napravi odma break ja reko odlićno,ma sve je palo +4,5,pobjeda i get set...puknuo je glavom...čilić ne radi UE,ovaj servira loše i to je to... ali čilić igra cijeli turnir li-la i danas eksplozija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 09, 2010, 13:29:56 » |
|
Vonn... prva za sada...  vjerujem da će tamo i ostati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
la50
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 09, 2010, 14:26:46 » |
|
Ja nisam mogao protiv svog Međugorca pa sam ipak stavio na njega,arsenal i chealsi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #6 : Siječanj 09, 2010, 15:04:51 » |
|
Ja nisam mogao protiv svog Međugorca pa sam ipak stavio na njega,arsenal i chealsi...
dobro je ispalo...moram priznat da je i meni bilo krivog igrat kontra našeg,ali ovaj tjedan je previše toga ukazivalo da je Tipsa u odlučnoj formi i kad danas krah... ali da mu seta nije uzeo to je zabrinjavajućer,a još u analizi napomene da mi je crna mačka...jednostavno nesmije kršit neka svoja pravila...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mrakar
|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 09, 2010, 16:44:05 » |
|
zna li ko gdje mogu naci rezultat pikada  konkretno: Adams, M - Phillips, M
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #8 : Siječanj 09, 2010, 17:03:52 » |
|
Nadal opet u svom najajčem izdanju bit će opasan na AO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
la50
|
 |
« Odgovor #9 : Siječanj 09, 2010, 18:36:06 » |
|
Jel mi itko može reć šta bude ako se tekma odgodi a ja sam na taj par kladio?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 09, 2010, 19:26:28 » |
|
Jel mi itko može reć šta bude ako se tekma odgodi a ja sam na taj par kladio?
ovisno koja kladionica SS čekaš 72 sata pa ti vrate novce,HL 48 sati germania 24 ili 48
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 09, 2010, 20:09:33 » |
|
Predobar meč je bio. Svaka čast Davidenku. Vratio se iz "mrtvih", spasio 3 meč lopte i na kraju pobjedio...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Majstor
|
 |
« Odgovor #12 : Siječanj 09, 2010, 21:26:49 » |
|
Predobar meč je bio. Svaka čast Davidenku. Vratio se iz "mrtvih", spasio 3 meč lopte i na kraju pobjedio... vrhunski meč,šteta kaj nisam odigrao Kolju zasebno lijep kof 2,20 ali šta je tu je bilo mi je to gusto...a i sam meč je bio takav...Kolja strašno okrenuo meč sve u svemu jako loš dan za klađenje,popravne listiće mi sruši neznam tko hrvatska ili poljska... vidjet ćemo kako će proć nešto od nhl-a možda se malo ublaži dan... Goks ovi ski skokovi/letovi to će bit rizik do kraja sezone, mislim da se ne treba uzet ni Ammann ni Gregor ako kof nije @ 3,00 jel ovo ostalo je malo a puno je čudnih stvari....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #13 : Siječanj 09, 2010, 21:46:20 » |
|
Goks ovi ski skokovi/letovi to će bit rizik do kraja sezone, mislim da se ne treba uzet ni Ammann ni Gregor ako kof nije @ 3,00 jel ovo ostalo je malo a puno je čudnih stvari....
Baš sam si danas razmišljao da ću ih staviti na led jedno vrijeme, jer već 5-6 puta nisam pogodio a gotovo uvijek igram jednog od dva glavna favorita. Dobro da sam skinuo Koflera za 15,00 jer bi bez toga bila katastrofa, ovako je ok, ali ove sezone je totalno nepredvidivo... Prečesto dolaze i pobjeđuju neki iz drugog plana... Btw. na liveu bilo 3,20 da Gregor neće biti na postolju nakon 1. serije... Htio sam to odigrati ali nisam jer sam ga čekao da bude prvi... Trebao sa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|