|
Goksim
|
 |
« : Ožujak 30, 2010, 09:49:35 » |
|
Salzburg - Linz k1 (1,50)Trentuno je 2:0 u korist Linza što je veliko iznenađenbje budući da je Salzburg bio veliki favorit u ovom finalu. Linz je slavio 3:2 i 6.4. Prvu pobjedu je iznenađujuće upisao na gostovanju, dok je u drugoj utakmici slavio kod kuće. Danas Salzburg igra pred svojim navijacima i pobjeda im je jedino što ih drži u igri da mogu osvojiti naslov. ako danas izgube, i oni najoptimističniji navijači izgubili bi vjeru u pobjedu Salzburga, jer teško je preokrenuti 3:0. Salzburg je kvalitetnija ekipa, i vjerujem da će pred svojim navijacima slaviti danas. Sumnjam da će kiksati drugi put za redom pred svojim navijacima i treci put za redom protiv iste ekipe. Kvaliteta, motivacija, domaci teren... Sve je na njihovoj strani. Uzmite bonus od 100€! Bet365 kladionica daje bonus novim korisnicima u iznosu do 100€ što je jedan od najvećih bonusa za klađenje koje ozbiljnije online kladionice daju.
Sve što trebate napraviti jest otvoriti račun i napraviti prvu uplatu. Bet365 kladionica će Vašu prvu uplatu udvostručiti do iznosa od 100eura. Dakle, ukoliko se registrirate i uplatite 100eura, na računu ćete imati 200eura. Ukoliko uplatite manje npr. 30eura, ili 45eura, na računu ćete imati 60eura, odnosno 90 eura. Više o bet365 kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/bet365/
Registrirajte se na http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=365_045492&UGUID=de11f0f0-58c0-4801-b3d7-3300e86869b0&BCTID=7537281
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 30, 2010, 11:12:41 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #1 : Ožujak 30, 2010, 11:06:45 » |
|
Evo baš sam se vratio iz klad... Moj danas:
Salzburg(sš)-EHC BW Linz 1X 1,35 Bayern-Manchester Utd X2 1,50 Lyon/1.podg-Bordeaux ne 1,15 (oba daju gol u 1.pol. - ne) Junhui D.-Greene 1 1,20 Persp. - Kashima 2 1,10 (trenutno 0:1) Granollers - Turner 1 1,15
Za Salzburg sam već napisao... Mislim da je Majcester United kvalitetnija i iskusnija ekipa i sumnjam da će Bayern slaviti danas. X2 je pošten koef., Rooney je u formi, Ribery je upitan... Man. bi se zadovoljio sa Xom. Obje ekipe ovaj vikend imaju utakmice u kojima mogu riješiti šprvenstvo, Bayern sa Schalkeom, ako izgubi zaostajati će 5 bodova, Man. sa Chelseaom...
Lyon - Bordeaux - očekujem tvrdu utakmicu i under. Koef. da oba ne daju gol i 1.pol. je IMO predobar. To je samo 1,15 ali sumnjam da će se raspucati, pogotovo u 1.utakmici, i očekujem 0 ili 1 gol u 1.pol..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 30, 2010, 11:09:11 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #2 : Ožujak 30, 2010, 11:16:58 » |
|
I još... Grosswallstadt v Lemgo Zbroj golova * Više(+53.5)Sportingbet Drugdje je granica 54,5, međutim jako rijekto viđam ovako niske granice u Njemačkom rukometu koji ćesto zna ići preko 60 golova u utakmici. U zadnjih 15 njihovih susreta samo 4 puta je bilo manje od 53,5 golova... http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kakavpeh
|
 |
« Odgovor #3 : Ožujak 30, 2010, 12:35:34 » |
|
Sto kazete danas na kosarkasu euroligu?
Olympiakos je puno kvalitetnija momcad od Prokoma i za ocekivat je da ce danas rijesit tu seriju u svoju korist. Nije Prokom los domacin(5-3) ali Olympiakos u zadnjih 10 utakmica u euroligi ima omjer 9-1. Prokom G.-Olympiakos (0:2) 2.62 16 1.5
Na Partizan treba danas isto probat.Svi znamo kakvu strasnu atmosferu imaju doma.Njihova pobjeda u prvoj utakmici bila je pomalo iznenadujuca al i Maccabi je to ipak u drugoj utakmici sve izravno.Medutim danas ipak bi stavio na Partizan.U zadnjih 10 uatkmica oboje imaju omjer 5-5. No ako je pala i cudesna Barcelona u Areni,ne vidim zasto nebi danas i Maccabi.
Partizan-Maccabi (1:1) 1.7 14.5 2.2
I za kraj...danasnja poslastica, Real Mardid-Barcelona
Igrao bi na Barcelonu...jako je lijepo kof a mislim da bi ih trebali dobit jer ozbiljno idu na euroligaski naslov i jedni su od najvecih favorita. Barca je izgubila samo 3 utakmice ove sezone...makar je sad Real nesto poceo igrat kad se Tomic razigrao...Gledao sam ih u finalu kupa i mogu rec da ih je Barcelona bas razvalila.U zadnje dvije utakmice barcelona se pomalo mucila ali mislm da danas nebi trebali izgubiti. Na online kladionicama koeficijent je lagano u padu na Barcelonu
Real Madrid-Barcelona (1:1) 2.15 15 2.15
Sretno svima....p.s. nisam provjeravao kako stoje klubovi s ozljedama ali mislim da nebi trebalo biti vecih problema.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 30, 2010, 12:38:36 Kakavpeh »
|
Evidentirano
|
|
|
|
hadzimanchev
Početnik
|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 30, 2010, 13:43:54 » |
|
Partizan - Macabi 1
Vo arenata ke bide pekolno. Partizan ima kvalitet....Koga padna edna Barcelona....Zosto da ne i Macabi !
Real Madrid - Barcelona 1
Barcelona e podobra od Real. No sekogas ne pobeduva podobriot....Real izgubi od Barca vo kupot....No Real igra se podobro i podobro.....Ocekuvam tesna pobeda...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bobo86
|
 |
« Odgovor #5 : Ožujak 30, 2010, 16:16:47 » |
|
1.set nadal(-2.5) - ferrer 2 roddick - becker 1 Lyon - Bordeaux 1.pol oba tima ne daju gol
ulog srednji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
wmo
Iskusni kladioničar

|
 |
« Odgovor #6 : Ožujak 30, 2010, 16:44:26 » |
|
Bayern - MANU 2 2.4 x2 1.45
Veceras se sastaju Bayern i MANU u Ligi Prvaka.Po meni MANU je puno bolja ekipa od domacina koji su do sad na cistu srecu prolazili u LP.MANU ima puno bolju i uigraniju ekipu na celu sa Roonyem koji igra u zivotnoj formi i dolaze veceras na Alianz Arenu po povoljan rezultat tj. X ili pobjeda kako bi vec jednom nogom bili u polufinalu
Takodjer bi se mozda i moglo probat da Bayern nece dat gol u prvom poluvremenu 1.5 kvotaPartizan - Maccabi 1 1.7, 1x 1.55
Veceras Partizan docekuju Maccabi i nadam se da ce moc doci do pobjede ili barem do nerjesenog rezultata.Na ovaj par sam se odlucio iz razloga jer igraju kuci i uvijek vlada napeta situacija kad igra Partizan.Ako su kuci mogli pobjediti jednu Barcelonu ne vidim razlog zasto ne bi mogli pobjediti i Maccabi
jos bi mozda rek'o i Lyona 1x, 1.35 kvota
Eto ta tri para nadam se da prolaze veceras 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 31, 2010, 11:43:26 wmo »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kiks
|
 |
« Odgovor #7 : Ožujak 30, 2010, 17:34:12 » |
|
Ja bi odigrao čistu duju na Man. Utd. kao što je već navedeno puno su kvalitetnija ekipa, nasuprot Bayerna koji je jedva proša Fiorentinu, očekujem da će dati bar 2 gola.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jaksa
|
 |
« Odgovor #8 : Ožujak 30, 2010, 20:45:26 » |
|
Bayern Munich : Manchester Uni. Ekipe daju gol Obje ekipe daju gol1.75 Lyon : Bordeaux Opseg golova na poluvremenu 0 2.375
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.
|
|
|
|
habo
|
 |
« Odgovor #9 : Ožujak 30, 2010, 21:09:24 » |
|
Dečki kjoi pad na ečaj 1.15 i to u 5 min .... Lyon i Bordo nevjerojatno... Srećom pa nisam to odigrao.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kakavpeh
|
 |
« Odgovor #10 : Ožujak 30, 2010, 22:12:39 » |
|
Jao...pa Barcelona jede ovaj Real... 22 razlike a nije ni poluvrijeme... Steta jedino zbog Olympiakosa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|