|
storm
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 24, 2012, 17:56:08 » |
|
England » Blue Square Premier 20:45 Bath City - Alfreton ---------------------------------------------- Ovo je susret dva davljenika koji se bore za ostanak u ligi. Trenutno su u zoni ispadanja, Alfreton sa puno vise nade, tocnije sa 22 boda na samoj granici, dok je Bath sa 4 boda manje na dnu tabele. Bath ce danas biti bez veznog Marley Watkinsa koji se jos nije oporavio od ozljede. Dobra vijest za Alfreton je sto im se vraca Anton Brown (def), no izostat ce Louis Moult koji odradjuje prvu od tri suspenzije, te golman Joe Day. Ovo ce im biti prvi medjusobni susret; necu traziti pobjednika, jer mislim da su sva tri znaka moguca, no jedino sto me bode u oci su golovi.. Ovo su ekipe koje primaju dosta golova, ali su i sposobni zabiti, posebno protiv slabih protivnika, te vjerujem da golova ne bi smjelo izostati.. Over 2.5 goals @ 1.80 (Pinnacle) 4/10 0-3 FT
England » Blue Square Premier 20:45 Ebbsfleet - Tamworth ---------------------------------------------- Ebbsfleet i Tamworth su susjedi na tabeli s istim brojem bodova, te se bezbrizno odmaraju oko sredine bez bojazni da ce ispasti ili se boriti za playoff. Ebbsfleet trenutno ima malih financijskih problema, trebaju skupiti 50 000 funti, te su prisiljeni na rezove. Zadnja vijest; klub je ostao bez trojice igraca: Ian Simpemba (def) je otisao u South Dover Athletic, Jamie Darvill (att) je prihvatio nogometno skolovanje u Americi, dok je golman Joe Welch otisao na posudbu u Bromley. Sva tri igraca nisu u udarnoj postavi te samim tim nemaju toliku vaznost. Tamworth ima problema sa izostancima, nije tocno precizirano; Callum Wilson je van stroja i mnogi drugi igraci koji su jos upitni te ce prije pocetka utakmice znati da li ce igrati. Novost je da ce zaigrati igrac sa posudbe iz Birminghama, devetnaestogodisnji Luke Hubbins (def). Sto se tice forme, Ebbsfleet ima dobre rezultate, vrlo je efikasan, dok je Tamworth trenutno u ocajnom periodu i mislim da nema sta traziti u danasnjoj utakmici.. Ebbsfleet @ 2.20 (WillHill) 4/10 .. i .. Over 3 goals @ 2.11 (Pinnacle) 4/10 3-0 FT
|