Chelsea - Valencia
Danas vjerujem u pobjedu Chelsea. Vrijeme je da nakon onih prijašnjih kikseva dokažu svoju kvalitetu i potvrde prolaz u daljnje natjecanje LP-a.
Naime, uoči ovog ogleda velika je odgovornost na njihovom novom treneru koji je nakon prošlogodišnjeg uspjeha s Portom preuzeo klupu i mislim da mu je ovo veliki izazov i da će dati svoj maksimum i složiti taktiku onako kako doliči jednoj momčadi kao što je Chelsea.
Dakle igram 1 (1,80) -SS
Apsolutno se slažem te također vjerujem da će Chelsea slaviti. Gledao sam dosta njihovih utakmica unazad mjesec dana, znatno su popravili igru i odigrali fenomenalnu utakmicu protiv Newcastlea gdje su slavili sa 3:0, iako su po stvorenim prilikama mogli pobjediti i uvjerljivije...
Chelsea će od prve minute ići na pobjedu, i vjerujem da će je i ostvariti. Iako mnogi misle da je Chelsea-u dovoljan i X, te iz tog razloga preskacu ovaj par, to i nije baš tako... Naime, trenutno su bolji od Valencije i ukoliko bi odigrali X ali 0:0 onda bi bili boljeplasirani, međutim ukoliko bi odigrali 1:1, onda bi se gledala gol razlika, budući da su i prvu utakmicu igrali 1:1. Valencija ima za 2 gola bolju gol razliku...
Također na ovoj utakmici očekujem puno žutih kartona. Zadnja utakmica u skupini, utakmica koja će odlučiti tko će u daljnju fazu lige prvaka. Ogromne, višemilijunske cifre su u pitnaju, igrači su po pritiskom, i neće se birati sredstva, niti previše paziti i čuvati od kartona, kako bi se do cilja došlo... A i sudac bi nam trebao ići na ruku...
Bwin daje 1,57 za više od 4,5 žutih kartona, što je IMO dobar bet. SS je pametno postavio granicu na 5,5 , ali mislim da je moguće i da se ta granica pređe, iako 6 žutih kartona nije malo...
Kao treci, i meni i najzanimljiviji bet sam odigrao da će
Valencija imati više zaleđa od Chelsea. Koeficijent koji Unibet za to daje je nevjerojatnih
7,00!
Zašto nevjerojatnih? Pa, statistički gledano, i Chelsea i Valencija ne rade previše zaleđa, te se uglavnom krecu oko 2-3 zaleđa po utakmici. Prvu utakmicu koju su igrali Valencija je napravila 3 zaleđa, a Chelsea 2. Očekujem se manje od 6 zaleđa, i vjerujem da će ovo biti dosta neizvjesno tj. da će jedno zaleđe odlučiti... Da trebati će malo i srece, ali koeficijent je nevjerojatnih 7,00, a stvarno nema razloga koeficijent biti tako velik...
Za 7,00 ovo moram odigrati, i neću si imati šta zamjeriti ako bet ne prođe. Također, koef. je 9,00 da će biti isti broj zaleđa na utakmici, pa bi se sa 15-20% uloga na Valenciju, moglo odigrati i X kako bi se pokrili u tom slučaju...
Valencija bi također mogla igrati ofanzivno, budući da su trenutno treceplasirani, te bi oni trebali tražiti gol, jer bi sa golom bili u komotnoj situaciji, budući da bi i sa 1:1 išli dalje.
Dakle, očekujem dosta ofanzivne obje ekipe, vjerujem da ćemo gledati uzavrelu utakmicu u kojoj će biti puno žutih kartona, utakmicu u kojoj će Chelea slaviti, ali u kojoj bi, lako moguće, Valencija mogla imati više zaleđa od Chelsea!