|
storm
|
 |
« Odgovor #3 : Studeni 05, 2011, 15:55:17 » |
|
England » Blue Square Premier 16:00 Bath City - Grimsby --------------------------------------------- Bath se cvrsto drzi zadnjeg mjesta na tabeli sa 7 bodova. Zadnju tekmu su bili razmontirani u gostima kod Fleetwooda sa 4-1. Nema se nista posebno za ocekivati od Batha, eventualno se zalomi kakav remi, dok od svih 18 utakmica imaju samo 1 pobjedu. To dovoljno govori kakvo je stanje u ekipi. U goste im dolazi solidni Grimsby koji je trenutno na sigurnom; nesto malo ispod sredine tabele sa 20 bodova. Inace imaju dobre rezultate, ne bi smjeli imati problema sa opstankom u ligi, ali u zadnjih par utakmica su nanizali poraze- mozemo reci da su to realni porazi protiv jacih ekipa (Luton, York, Mansfield). Realno gledajuci Grimsby je kvalitetniji od Batha, ali ne igra Bath toliko lose, te mislim da ce i oni kad tad ugrabiti nesto bodova. U prosloj sezoni susreli su se dva puta; Bath je uzeo pobjedu na svom terenu i odigrao remi u gostima. Ovo je susret dvije ekipe koje i primaju i zabijaju golove, pogotovo Grimsby kod kojeg vecina tekmi zavrsi s minimum 3 gola, pa samim tim predlazem Over 2.5 @ 1.77 (Pinnacle) 2-2 FT
England » Blue Square Premier 16:00 Forest Green - Alfreton --------------------------------------------- Ovo ce biti utakmica puna napetosti; razlog tome je sto ce Alfreton traziti osvetu za visoki poraz od Forest Greena s 1-6 na pocetku sezone. Forest Green je na sredini tabele sa 23 osvojena boda i nada se da ce nastaviti pozitivan niz. Naime imali su malu krizu sa cetiri remija za redom, da bi nakon toga izgubili dvije utakmice koje su cak i trebali dobiti (Hayes i Kettering). Nakon toga su uzeli dve pobjede, protiv Telforda i Stockporta. Danas bi trebali imati nesto laksi zadatak s obzirom da im dolazi veoma slaba ekipa; Alfreton, koji je na dnu tabele odmah iznad Bath Citya s 10 bodova. Forest Green ima dosta izostanaka (vise starih nego novih); Reece Styche, Chris Todd, Curtis McDonald, James Norwood, Callum Henry i Matthew Bulman. Danas ce nastupiti novi igrac, Michael Uwezu (att) Alfreton isto ima izostanaka: Leigh Franks (def), Jake Moult (mid) zbog suspenzije (1 utakmica), Matt Wilson, Connor Franklin i Adie Hawes. Dobra vijest za Alfreton je da im se vraca Nathan Arnold (att) i Luke Potter (def). Ovdje me ne zanima pobjednik, utakmica ce biti puna tenzija i ocekujem dosta golova; samim tim predlazem.. Over 2.5 @ 1.86 (Pinnacle) 4-1 FT
England » Blue Square Premier 16:00 Luton - Fleetwood Town --------------------------------------------- Luton je jedna od ekipa koje bi se trebale boriti za playoff, trenutno su na cetvrtom mjestu tabele sa 33 boda i ako se ne potrude, mogli bi pasti par mjesta na ljestvici. U zadnjih desetak tekmi dosta su nestabilni, imaju tri poraza protiv malo jacih ekipa (York, Cambridge, Wrexham), te dva remija protiv ekipa koje su trebali pobjediti (Bath i Ebbsfleet). Jos se ne zna da li ce zaigrati sljedeci igraci: Keith Keane, Adam Watkins i Amari Morgan-Smith. Nedostajat ce James Dance (mid), Alex Lawless (mid), Ed Asafu-Adjaye (def), Dan Gleeson (def) and Freddie Murray (def). Fleetwood drzi drugo mjesto na tabeli, uz Wrexham ih smatram trenutno najjacom ekipom konferencije. Prava su masina za zabijanje golova; u zadnje tri tekme su postigli 11 golova. Vratio im se napadac Magno Vieira i mislim da ce danas biti pakleno u gostima kod Lutona. Luton je kvalitetna i jaka ekipa, ali mislim da trenutno nisu u top formi i value je sigurno na strani Fleetwooda. ocekujem dinamicnu igru i dosta golova, pa predlazem pobjedu Fleetwooda DNB @ 2.71 (Pinnacle).. i .. Over 3 @ 2.05 (Pinnacle) 1-2 FT
England » Blue Square Premier 16:00 York - Wrexham -------------------------------------------- York je konacno doveo formu u red, igraju odlicno sto se vidi po rezultatima, u zadnjih deset tekmi, imaju samo jedan poraz. Trenutno drze trece mjesto na tabeli sa 34 boda. Vecina njihovih utamica obiluje golovima, dosta primaju, ali i postizu. Kako sam napisao, u odlicnoj su formi, ali pokazuju slabosti kad naidju na malo jace protivnike; remizirali su na domacem terenu protiv Cambridgea, remizirali u gostima kod Southporta, izgubili u gostima od Gatesheada, na domacem terenu remizirali sa Darlingtonom. Za danasnju utakmicu nedostaje Danny Pilkington (mid), a vraca se najbolji napadac (Jason Walker). Wrexham pruza odlicne rezultate sto ih je dovelo na prvo mjesto tabele. Prije tjedan dana su igrali FA Cup protiv Yorka i pobjedili s 2-1. Za danas ce nedostajati kapetan Dean Keates, a pod upitnikom je i Jamie Tolley (mid). York je igrao sa drugom ekipom u FA Cupu, mislim da ce biti teska utakmica, ali golova ne bi smjelo nedostajati, pa predlazem Over 2.5 @ 1.92 (Pinnacle) 0-0 FT
|