svijetkladjenja.com
Svibanj 22, 2012, 07:34:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Srijeda, 30.11.2011  (Posjeta: 404 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
zekoslav0mrkva
Profesionalni kladioničar

« : Studeni 30, 2011, 13:40:26 »

Panathin(h-20,5)-KK Zagreb 2 @ 1.85 (istina da su grci daleko kvalitetnija ekipa, no večeras očekujem konačno jednu od boljih tekmi Zagreba...Zagreb se polako diže u formi, istina da ne nižu pobjede za redom, no sama igra je postala kvalitetnija, pa biram H2...)

Gospic(kž)-Rivas Ecópolis 2 @ 1.50 (ova kvota me pomalo iznenadila, košarkašice Rivasa po meni su daleko kvalitetnije pa samim time me i kvota iznenadila,jer realno bi trebala po meni biti max 1.30, ili gosti dolaze u šarenom sastavu, nebih znao,u svakom slučaju igram 2...)

Sretno...

>Wrexham FC(pk)-Darlington 2/X @ 16.0<
-u posljednje vrijeme pomalo se igram sa čudnim prelazima za mini ulog...pa evo jedan i za večeras...:-))

U svakom slučaju čudan prelaz... Cerim se
« Zadnja izmjena: Prosinac 01, 2011, 03:19:05 zekoslav0mrkva » Evidentirano
storm
Napredni kladioničar

« Odgovor #1 : Studeni 30, 2011, 16:21:28 »

England » Blue Square Premier
20:45 Wrexham - Darlington

--------------------------------------------
Nakon upitnog opstanka kluba, dugih pregovora i tenzija zbog financijske situacije, F.A. je napokon odobrio da Wrexham u potpunosti preuzmu navijaci Wrexham Supporters' Trust. Sada svi mogu odahnuti i okrenuti se u potpunosti borbi za prvo mjesto. Wrexham igra zadnju utakmicu ovog kola na domacem terenu i ako zeli ostati na prvom mjestu, mora nastaviti pobjedjivati. Inace su uz Fleetwood po meni najjaca ekipa u Blue Square Premiere. Devet utakmica za redom ne znaju za poraz, no ono sto je zabrinjavajuce su tri remija u zadnje cetiri utakmice.
U goste im dolazi Darlington, koji ima financijskih problema; prije mjesec dana zbog toga je odstupio manager Mark Cooper, a privremeno ga zamijenio Craig Liddle. U tom periodu Darlington je napustilo sest igraca, no dogodilo se cudo, trener Richard Dryden poslozio je ekipu koja je prvi put ove sezone pobjedila tri utakmice za redom.
Mislim da u ovom trenutku bez obzira na tri remija, Wrexham ima puno vise motivacije za igru, pogotovo sto se rijesila situacija oko kluba. Smatram ih najboljim timom konferencije, u zadnjih 7 utakmica nisu primili niti jedan gol. Darlington je u nizu od 3 pobjede, ocito je da financijski problemi nisu toliko utjecali na raspolozenje i motivaciju, ali danas nemaju sto traziti u gostima kod ekipa koja se bori za prvo mjesto.. Wrexham (-1) @ 2.13 (SBObet)
2-1 FT
« Zadnja izmjena: Prosinac 01, 2011, 00:47:19 kinfa » Evidentirano
Hellas Verona
Profesionalni kladioničar

Spol: Muški

« Odgovor #2 : Studeni 30, 2011, 18:43:59 »

20.45    Brose Baskets    - CSKA       7,5:0    2     1.85  21.00    Panathinaikos    - Zagreb   0:21,5     2     1.85
[/color]
  Ako Brose gubi od Giessen sa 3, od Zagreba sa 12, od albe sa 6 razlike i to zaredom, znaci nesto ne stima...Ako CSKA dobiva stalno s najmanje 11 razlike, i to Uniks Kazan, Zalgiris, Samara, Unicaja, Zagreb da i ne spominjem... Zasto ne bi namazali ove svabe bar sa 10 razlike. Po meni najjaca ekipa u Evropi.

Sto se tice Zagreba ovo je navijacka prognoza. Kad bi Pan htjeo moglo bi bit lako 20 razlike vec na poluvremenu. Zagrebova igra je u usponu a svidja mi se i zalaganje na zadnjim utakmicama.

« Zadnja izmjena: Studeni 30, 2011, 22:38:42 Hellas Verona » Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!