Par razmišljanja za danas...
S obzirom na užasno vrijeme u italiji i snjeg, pozivam na oprez kod klađenja na favorite u Seriji A. Moglo bi biti čudnih rezultata jer su tereni u katastrofalnom stanju, a lako moguće da još neke utakmice, kao Parma-Juventus jučer, budu odgođene.
bet365 daje 1,65 za više od 5,5 kartona na utakmici
Valencija-Barcelona. Mislim da je ovo dosta dobar bet, iako ne volim igrati prve utakmcie kupa kada su u pitanju žuti kartoni, a i Barca je statistički dosta korektna ekipa, ali ovo je ipak derbi...

Iako sam planirao igrati više od 4 kartona na utakmici Atalanta-Genoa, sumnjam da ću istu igrati budući da je neko nepisano pravilo da bude malo kartona na utakmicama koje se igraju na terenu u katastrofalnom stanju. Razlog je prilično jednostavan, a to je dosta statična i isprekidana igra zahvaljujući stanju terena, kao i puno manje uklizavanja igrača... Inace, i
Atalanta i
Genoa su izuzetno dobre ekipe kada je u pitanju klađenje na veći broj žutih kartona, a i delegirani sudac je brz na kartonima, ali eto...
Mislim da bi se u
Seriji A moglo odigrati
manje golova na puno utakmica, ili meni čak i draže manje od 1,5 gol u 1.pol. Također, za one koji vole veći rizik, može se igrati i da nema gola u prvih 30.minuta što je oko 2,00-2,15...
Danas igraju
Ljubičić i
Berrer. Već sam jučer spomenuo da sam gledao Ljubičića i da me se uopće nije diojmila njegova igra, te da se IMO provukao dalje. Postavljen je, od bookmakera, kao drugi favorit turnira, ali sumnjam da će doći i do polufinala. Sve kladionice su ovaj par stavile za bonus tip, budući da očekuju dosta patrijotskih i navijačkih uplata na Ljubičića. U prvih par minuta je koef. na Berrera bio i 2,60 ali su ga smanjili na 2,40.
Mislim da su šanse, u najmanju ruku, 50-50, i da vrijedi riskirati sa betom na Berrera za 2,40.
Istra 1961 - Kopar manje od 2,5 gola 1,90Utakmica se igra u Rovinju s početkom u 14 sati. Vremenska prognoza za Istru je katastrofalna, najavljena je jaka bura, negdje pada i snjeg, neuobičajno je hladno. Sumanjam da će po tom vremenu, na lošem travnjaku, igrači uspjeti prikazati neku povezanu i kombinatornu igru, te da će, iako je prijateljska utakmica, pasti puno golova...
Malo rizičan bet, ali eto...
Nadam se da će i drugi podijeliti svoja razmišljanja