|
zekoslav0mrkva
|
 |
« : Prosinac 26, 2011, 10:44:39 » |
|
Nogomet ENGLESKA 1. 14h Chelsea-Fulham 1 @ 1.35
Chelsea-Fulham (Ukoliko Chelsea želi ostati pri vrhu mora pobjeđivati, nakon 2 nerješena rezultata mislim da je došlo vrijeme pobjeda, pogotovo u ovome vrijeme prelomno za engleze 12 i 1 mjesec, Chelsea svakako ima kvalitet, a Fulham nakon petarde od Uniteda mislim da se nemože tako brzo i jednostavno oporaviti, smatram da dolazi u pravo vrijeme na koljena Chelseu)
Nogomet WALES 1. 15:30h Newtown AFC-The New Saints 2 @ 1.30
Newton-NTS (Mislim da tu netreba trošiti puno riječi, NTS je u borbi za sam vrh, nakon serije lošijih rezultata, odnosno poraza, zadnje 3 utakmice su se uzdigli 2 pobjede i 1 nerješen rezultat, a nebi me začudilo kada mi ušli u dugu seriju ...pobjeda pošto im je to potrebno, sa druge strane je ekipa Newtona, iako je to ekipa koja igra odlično doma 4 pobjede i 6 poraza, svejedno smatram da nemogu pružiti otpor TNS-u, pogotovo ako uzmemo u obzir da domačini u posljednjih 6 susreta imaju 1 pobjedu i 5 poraza, dakle moj odabir je 2)
Nogomet ENGLESKA 2. Middlesbrough-Hull City više od 2,5 gola @ 2.0 (Supersport)
Zanimljiv koeficjent s obzirom da su u dosadašnjim susretima obje ekipe igrale efikasno, kvota je postavljena na temelju njihovih susreta u dosadašnjim tekmama Engleske 2 lige, a obje ekipe su škrte na golovima, no bile su i ovih sezona(pogotovo Hull) no svejedno tekme su završavale efikasno, te zbog njihovog međusobnog efikasnog nogometa(samo kad igraju ove ekipe zajedno), uzimam ovaj bet...
Sretno svima, te sa danom zakašnjenja Sretan Božić svima koji slave....:-))
|