svijetkladjenja.com
Svibanj 22, 2012, 07:02:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Petak 04.11.2011  (Posjeta: 218 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kladaric_
Napredni kladioničar

« : Studeni 04, 2011, 17:41:43 »

Karlsruher nije pobijedio zadnjih 11 utakmica.

Karlsruher bez 12 igrača!

Karlsruher - Ingolstadt 04   2   2,80

Ekipa je bez trenera nakon što je Scharinger dobio otkaz. Trenersku ulogu do pronalaska riješena je preuzeo pomoćni trener Kauczinski. Mediji spekuliraju kako će novi trener biti Hrvat Milan Sašić koji je tek nedavno dobio otkaz s klupe Duisburga.

Prvi vratar Orlihausen je ozlijedio rame. Nije igrao u Dresdenu, a neće biti spreman niti za današnji ogled. Dosta igrača je ozljeđeno na duže vrijeme i to je vjerojatno glavni razlog lošijih rezultata domaćina ove sezone.
Ingolstadt je bio blizu potpunom iznenađenju nad Eintrachtom u prošlom kolu. No gosti iz Frankfurta su golom u zadnjim sekundama uspjeli izvući bod. Obrana je napokon počela funkcionirati, a to je zorno prikazano protiv moćnog Eintrachtovog napada.

- Dečki moraju uživati u nogometu i onda će sve lakše sjedati na svoje mjesto. Ja vjerujem u ovo ekipu i dajem im svoje puno povjerenje, mislim da će mi se to vratiti dobrim predstavama - izjavio je strateg gostiju Mohlmann.

Prošlo kolo nakon ozljede se vratio branič Biliškov, no izgleda kako se vratio prerano jer je obnovio ozljedu. Nije bio niti na jednom treningu ovaj tjedan zbog jakih bolova. Vrlo je malo vjerojatno kako će se oporaviti do početka utakmice. Veznjak Leitl je suspendiran, dok je Haas ozlijeđen.
Evidentirano
kladaric_
Napredni kladioničar

« Odgovor #1 : Studeni 04, 2011, 17:43:29 »

Karlsruher nije pobijedio zadnjih 11 utakmica.

Karlsruher bez 12 igrača!

Karlsruher - Ingolstadt 04   2   2,80

Ekipa je bez trenera nakon što je Scharinger dobio otkaz. Trenersku ulogu do pronalaska riješena je preuzeo pomoćni trener Kauczinski. Mediji spekuliraju kako će novi trener biti Hrvat Milan Sašić koji je tek nedavno dobio otkaz s klupe Duisburga.

Prvi vratar Orlihausen je ozlijedio rame. Nije igrao u Dresdenu, a neće biti spreman niti za današnji ogled. Dosta igrača je ozljeđeno na duže vrijeme i to je vjerojatno glavni razlog lošijih rezultata domaćina ove sezone.
Ingolstadt je bio blizu potpunom iznenađenju nad Eintrachtom u prošlom kolu. No gosti iz Frankfurta su golom u zadnjim sekundama uspjeli izvući bod. Obrana je napokon počela funkcionirati, a to je zorno prikazano protiv moćnog Eintrachtovog napada.

- Dečki moraju uživati u nogometu i onda će sve lakše sjedati na svoje mjesto. Ja vjerujem u ovo ekipu i dajem im svoje puno povjerenje, mislim da će mi se to vratiti dobrim predstavama - izjavio je strateg gostiju Mohlmann.

Prošlo kolo nakon ozljede se vratio branič Biliškov, no izgleda kako se vratio prerano jer je obnovio ozljedu. Nije bio niti na jednom treningu ovaj tjedan zbog jakih bolova. Vrlo je malo vjerojatno kako će se oporaviti do početka utakmice. Veznjak Leitl je suspendiran, dok je Haas ozlijeđen.

Izostanci

*

Timm, Haas, Piossek, Cristea, Konrad, Zoller, Ngwat-Mahop, Orlihausen, Muller, Lechner, Terazzino(?), Cuntz(?)
    *

Ikeng, Leitl, Haas, Hartmann, Andersen, Biliskov(?)

Evidentirano
lakimen
Početnik
*

« Odgovor #2 : Studeni 04, 2011, 20:31:33 »

Evo jedan dubl koji mislim da prolazi 100%
20.45  GALWAY UNITED - MONAGHAN UNITED  over 2.5   koef.1.6
20.30 MAINTZ - STUDGARD   ah studgard + 0.5              koef 1.525 bet365

Nije mnogo ali je dobro da dodje
 Sretno svima sto ce ga igrati Smješko
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!