svijetkladjenja.com
Rujan 09, 2010, 16:19:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nedjelja 27.06.2010 (Listić dana)  (Posjeta: 199 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Lipanj 26, 2010, 23:16:30 »

f1 europe...

Sutra se očekuje oblačno vrijeme uz mogucnost kiše...
http://www.autosport.com/f1/weather.html

Koeficijent da će biti safety car je čak 2,00 a budući da staza jako sliči monte carlu budući da je ograda uz veći dio staze poprilično sam siguran da će biti safety car na stazi. Ipak, i za prošlu utrku sam vjerovao u isti bet, pa safety car nije izašao na stazu iako je koef. bio svega 1,30...

Ipak, kladionice su postavile granicu od 15,5 bolida, a ako očekuju da će 8-9 vozača neće završiti utrku, onda koef. od 2,00 da će biti sc na stazi nikako nije realan i smatrma da to treba iskoristiti...
Evidentirano

Oklada desetljeća: Will Croatia become a member of the European Union before 1st of January 2012? Vaša oklada: Ne (6,00)
habo
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Lipanj 27, 2010, 14:22:24 »

Bravo Gorane!!

Oklada prošla u 11-tom krugu  Cerim se Cerim se Cerim se

Evidentirano

d_eye.dee
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Lipanj 27, 2010, 15:55:52 »

Meni prošao duel

Hamilton - Alonso   1   @1,65 - Hrvatska Lutrija

Hamilton 2.
Alonso 9.

- kad je hamilton odmah na početku pričao da je oštetio bolid u dodiru sa vettelom i kad je hamilton dobio kaznu prolaska kroz boks malo sam se uplašio Cerim se no ok je na kraju sve prošlo....utrku je po meni obilježio Safety Car ne zato što je izašo na stazu nego zato što je nastala cijela zbrka oko toga i na kraju je Ferrari jedini postupio ispravno i najviše izgubio....ah i ta pravila, bit će još puno "repova" nakon utrke

Čini mi se kako je Hamilton prvi favorit za naslov jer se McLaren definitivno izjednačio sa Red Bullom, čini mi se kako je Weber rastrojen i da ne može ozbiljno zagrist za borbu svjetskog prvaka, Button je definitivno drugi vozač McLarena bez obzira što je branitelj naslova, a u borbi Vettel - Hamilton dajem prednost vozaču koji je već bio svjetski prvak
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!