svijetkladjenja.com
Svibanj 22, 2012, 06:54:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nedjelja, 15.01.2012. (Listić dana)  (Posjeta: 385 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Siječanj 10, 2012, 20:26:47 »

Inace nemam običaj 5-6 dana unaprijed otvarati temu, međutim s obzirom da sam našao jedan valuebet, eto da to podijelim  Namigujem

Ovaj vikend najbolji skijaši svijeta nastupati će u Wengenu, na možda i najdražoj stazi našreg Ivice Kostelića koji iza sebe ima vrlo dobra dva tjedna u kojima je skupio dosta bodova, te zasjeo na drugo mjesto u ukupnom poretku, gdje zaostaje 235 bodova za Hirscherom, međutim hrischer vozi isključivo slalom i veleslalom, tako da je ta razlika dostižna.

Zadnja dva slaloma Ivica je odvozio solidne vožnje. U Zagrebu je bio treceplasirani, i iako su svi očekivali pobjedu, i to je dobar rezultat. Da je druga vožnja bila normalnije postavljena, vjerujem da bi i rezultat bio bolji.
U Adelbodenu je Ivica završio drugi, te uzeo velikih 80 bodova. Prvi je bio Hirscher koji je u nevjerojatnoj formi i prometnuo se, uz Kostelića i Svindala, u najvećeg kandidata za osvajanje Velikog kristalnog globusa. Ipak, s obzirom da vozi samo dvije discipline, pitanje je dali do kraja sezone može stalno osvajati sve utrke...

Tek su dvije kladionice izbacile ponudu za nedjeljni slalom, i jednoj kladionici se potkrala jedna greškica. Naime, Hirscher je svugdje prvi favorit, dok je Kostelić drugi.

Evo kako to izgleda kod bwina:

Dakle, bwin daje 4,00 da će Ivica Kostelić biti prvi u slalomu, što je koeficijent koji je bio i prijašnje dvije utrke.

Bet365 se zato malo isprisio sa koeficijentom, te daju čak 6,00 da će Ivica Kostelić slaviti u slalomu! Uvjeren sam da ć ovaj koeficijent znatnije pasti. Mislim da je jasno, s obziorm da se radi o slalomu, da ne možemo sa ogromnom sigurnoscu prognozirati Ivicinu pobjedu, međutim za koeifcijent 6,00 mislim da vrijedi riskirati. Ivica je u odličnoj slalomskoj formi, već par utrka nije slavio, a i ovo mu je omiljena staza  Namigujem

Evidentirano

_Ivan_j
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Siječanj 15, 2012, 12:05:26 »

Barcelona - Betis 3+ (1,30)
Swansea - Arsenal 2 (1,80)
« Zadnja izmjena: Siječanj 15, 2012, 12:08:48 _Ivan_j » Evidentirano

Forza Inter!
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!