Bate Borisov - FC Minsk 1
Moze se reci derbi lige igraju 1. i 4. prednost ipak dajem domacinu koji je i bolje rangiran na tablici....
Bate je prvi u ligi sa 31 bodom iz 13 utakmica sa impresivnom gol razlikom 18-0 . Dok se gosti ne mogu pohvaliti sa takvim statistikama
koji su na 4. mjestu sa 23 boda i gol razlikom 21-11..domacini kod kuce imaju 5-1-0 sa gr.13-0 sto je impresivno....prednost na strani
domacina i mislim da se to isplati probat 1.65 koef. sto je solidno

Njemačka - Australija 1
Zanimljiva utakmica , prva utakmica ovih reprezentacija na sp-u .... i jedni i drugi maximalno motivirani , zeljni borbe , zeljni pobjeda
Njemacka u ovoj utakmici po kladionicama veliki favorit . ali misljenja sam da nije australija reprezentacija za otpisati....Njemci predvođeni
Schweinsteigerom , Kloseom , Podolskim , Lahmom i jos podosta dobrih igraca mislim da bi danas trebali doci do pobjede.....jer ipak
''ŠVABE SU ŠVABE'' .... dok kod Australije se ne moze reci da su tako kvalitetna i pouzdana ekipa kao njemacka .... od vecih imena tu su cahill,
Beauchamp,Kevell,Garcia i naravno ne igra mark viduka njihov najbolji igrac.....misljenja sam da ce njemacka doci do pobjede u ovoj utakmici
koef. 1.50
Alžir - Slovenija pik X
Alžirci kada su izbacili egipat su postali ekipa za respekt , ne znam previse njihovih igraca....ali gledao sam ih nekoliko puta i to sasvim solidno izgleda..
Ekipa s koja ne igra pretjerano otvoreno vec malo vise defenzivno cekajuci pogresku suparnika i pokusavanjem na brze kontre u kojima su odlicni....
Smatram da ce ova utakmica zavrsiti i sa under 2.5 1-o za nekog eventualno 1-1
Slovenija je dobra ekipa , ali nekako ih ne preferiram...od njih nitko nista ne ocekuje pa tako niti ja.....zato pik X keof. 1.65
Srbija - Gana srb/daje gol
Ovdje ne znam sta bi moglo biti...srbi su odlicna ekipa kvalitetno poslozena i sa podosta velikih imena u ekipi , ali ekipa Gane je moze se reci nepoznanica....
i zato ovdje necu previse filozofirati...srbi ce dati gol u sta sam siguran , a za ostalo....bice sta bude

Brose Bamberg - Skyliners 1
Finale njemackog playoffa rezultat je 1-1 .... Bamberg je prvu utakmicu kod kuce izgubio 65-63 , dok je drugu u gostima pobjedio 68 - 77
Danas igra kod kuce i sve osim pobjede bi bilo veliko iznenađenje.... koef 1.30
Ukupni koef. na ove parove je 8.10 sto je solidno za probat sa nekim manjim ulogom .....ja cu 50 staviti .....kome se svidi neka proba

a kome ne neka komentira da
dalje raspravimo