Evo da se napokon i ja javim...
Zadnjih par tjedana nisam bio previše aktivan na forumu, ali od narednog tjedna planiram biti aktivniji

Vjerujem da će naredni tjedan i preuređeni portal SvijetKladjenja biti gotov

Danas... samo kratko...
žensko skijanje...
Vonn je ova dva dana napravila pravo čudo. Prošlog tjedna je najavila da se rastaje, nakon 4 godien braka, ali očito to nije previše ostavilo traga na njoj, te se dodatno posvetila skijanju...
Pobjedila je u obje utrke, uzela 200 bodova, ali fascinantan je način na koji je pobjedila. Ostavila je protivnice za preko sekunde i pol, u obje utrke... Jednostavno, nema je tko ugroziti osim ukoliko ne napravi neku kardinalnu grešku. Ima najbolju tehniku, najbolju logistiku, najbolju opremu i muške, duže skije...
Danas se vozi Super G, koef je samo 1,50 na
Vonn, ali mislim da to na svojoj omiljenoj stazi uzima i da će imati 3/3 u 3 dana...
Btw. neke online kladionice daju 1,25 da će Vonn pobjediti...
SS daje duel
Maze - Mancuso 2Koef. je već nešto pao... Ukratko, Mancuso vozi solidno, skijaju na svom kontinentu i to je Amerikankama uvijek motivacija više... Maze je bila najavljivana kao 3 favorit za VKG, međutim za sada je užasno podbacila, i prema mojim procjenama Goergl i Rebensburg bi se trebali boriti za TOP3 u VKG, a vjerujem da će Goergl izaci kao pobjednica, ali o tome možda za par dana...
Uglavnom, Maze ostvaruje loše rezultate, vidi se da nije u formi, i vjerujem da će Mancuso biti boljeplasirana...