svijetkladjenja.com
Svibanj 22, 2012, 06:38:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Četvrtak, 05.01.2012. (Listić dana)  (Posjeta: 392 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
karlitoo
Iskusni kladioničar
**

Spol: Muški

« : Siječanj 04, 2012, 09:41:51 »

...mislim da Ivica ima goruču želju uzeti tu Sljemensku kruni i da će dati sve od sebe već je krajnje vrijeme da to osvoji  Smješko

Hrvatska lutrija daje @3.5 
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Siječanj 04, 2012, 11:19:40 »

...mislim da Ivica ima goruču želju uzeti tu Sljemensku kruni i da će dati sve od sebe već je krajnje vrijeme da to osvoji  Smješko

Apsolutno podržavam ovaj bet...

U ogromnoj vitrini uspjeha Ivice Kostelića, mislim da mu je upravo taj trofej trofej kojeg najviše želi i biti će silno motiviran. Već je više puta bio jako blizu prvom mjestu, ali uvijek je falilo par stotinki, malo srece...

Ivica se već 10ak dana sprema na Sljemenu. Sigurno je najbolje pripremljen na snijeg i uvjete, imao se dovoljno vremena aklimatizirati, stazu poznaje itekako dobro, te je uz sve to u jako dobroj slalomskoj formi.

Mislim da će ove godine ostvariti veliki san i biti kralj Sljemena, što je i zaslužio... U svakom slučaju za 3,5 koliko daju bet365, lutrija i još neke kladionice, mislim da se isplati riskirati, pogotovo jer je par skijaša iz prve skupine slalomaša u slaboj formi, te bi mogla biti nešto slabija konkurencija nego inace...
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Siječanj 04, 2012, 12:28:19 »

U ogromnoj vitrini uspjeha Ivice Kostelića, mislim da mu je upravo taj trofej trofej kojeg najviše želi i biti će silno motiviran. Već je više puta bio jako blizu prvom mjestu, ali uvijek je falilo par stotinki, malo srece...

Ivica se već 10ak dana sprema na Sljemenu. Sigurno je najbolje pripremljen na snijeg i uvjete, imao se dovoljno vremena aklimatizirati, stazu poznaje itekako dobro, te je uz sve to u jako dobroj slalomskoj formi.

Mislim da će ove godine ostvariti veliki san i biti kralj Sljemena, što je i zaslužio... U svakom slučaju za 3,5 koliko daju bet365, lutrija i još neke kladionice, mislim da se isplati riskirati, pogotovo jer je par skijaša iz prve skupine slalomaša u slaboj formi, te bi mogla biti nešto slabija konkurencija nego inace...

Btw. sada vidim da Fortuna daje 4,00 za Kostelića! Inace, sutra očekujem da će ga i SS staviti u "supertip"
Evidentirano

sparow20
Početnik
*

« Odgovor #3 : Siječanj 04, 2012, 12:42:38 »

...mislim da Ivica ima goruču želju uzeti tu Sljemensku kruni i da će dati sve od sebe već je krajnje vrijeme da to osvoji  Smješko

Btw. sada vidim da Fortuna daje 4,00 za Kostelića! Inace, sutra očekujem da će ga i SS staviti u "supertip"

Fortuna daje 1.90 da ce ivica biti na postolju sto mi se cini kao vrlo izgledan bet za jaci ulog.
« Zadnja izmjena: Siječanj 04, 2012, 12:44:41 sparow20 » Evidentirano
Hellas Verona
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #4 : Siječanj 05, 2012, 12:51:05 »

Za danas sam se odlucio poigrati sa malim iznenadjenjima...

15.30   Nadal - Youzhny   2:0  da/ne - NE    2.65 zamalo...6-4,6-4
  Ovdje se radi o okladi da Nadal nece pobijediti sa 2:0 zato sto mu odlicni Youzny to nece dozvoliti.

16.30   Monfils - Troicki    2  2.00  totalno nemocan Troicki 6-2, 6-3  
 Smatram da je Troicki i tako jaci igrac a Monfils se jako namucio jucer u tri seta protiv Beckera(7:5, 4:6, 7:5)

19.00   Veroli - Tezenis Verona  2  2.05 poraz poslije produzetka..
Utakmice druge talijanske lige u kosarci. Verona je u naletu i ide prema gore sa 3 uzastopne pobjede. Veroli, naravno ide dolje (netko gore, netko dolje, tako je to u zivotu...)  sa 5 uzastopnih poraza. Nedavno su se ove ekipe sastale i u kupu. U dvije utakmice dalje je isla Verona. U ovom slucaju bi za sigurnost mogao postavit i h 0:2,5 2 1.85.
Uz to cu dodat   18.00 Panathinaikos - Peristeri  over 150,5  1.90 glatko 104-69...                       22.00 Valencia - Sevilla           over 2,5     1.90
Sve to zapakirati u sistem 4 od 5, ulog 25€, min.dobitak 74€, max. 103.21€.
Svima puno zdravlja i puno srece u zivotu ,ljubavi Namigujem i u kladionici!!!

« Zadnja izmjena: Siječanj 06, 2012, 00:38:17 Hellas Verona » Evidentirano
Davor
Napredni kladioničar

« Odgovor #5 : Siječanj 05, 2012, 13:41:15 »

Zanimljive kvote opet daje bet365:

Spain Tercera group 18:
CD Carranque - Villarrobledo

Dvoboj 12. i 1. momčadi prvenstva
tablica: http://www.soccerway.com/national/spain/tercera-division/2011-2012/group-18/

kvota na 2 je 1.57, dok je hendikep -0.5 na goste 1.90, što je identična oklada!

vrijedi probati Namigujem
Evidentirano
zekoslav0mrkva
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #6 : Siječanj 05, 2012, 13:45:51 »

Kostelić I.(sl) 1 @ 4.00 (Supersport)

Razzoli G.(sl) 1-3 @ 3.25 (Unibet)

Pranger M.(sl) 1-6 @ 3.00 (Hrvatska Lutrija)

Sretno...
« Zadnja izmjena: Siječanj 07, 2012, 03:03:18 zekoslav0mrkva » Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!