svijetkladjenja.com
Svibanj 22, 2012, 06:23:34 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 28.rujan. - Ponedjeljak  (Posjeta: 483 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Tipsterijada
Početnik
*

« : Rujan 28, 2009, 00:33:30 »

Reggina Calc.-Piacenza

Novopridosli drugoligas se nije bas najbolje snasao nakon ispadanja iz Serie A. Iako proslogodisnjim igrama i kvalitetom, jasno su davali do znanja da nisu u stanju igrati u Serie A, ispadanjem im je narusena ionako slaba financijska situacija, te nisu bili u mogucnosti traziti pojacanja. Nakon sest kola, zabiljezili su svega jednu pobjedu. Momcad ima najvecih problema u veznom redu i to zbog slabe kvalitete veznjaka, primjerice; poluspica Busce - doveden iz Empolija ima zabiljezena 22 postignuta gola - ali u 220 odirganih utakmica! Takodjer ga prati novopridosli ofenzivni veznjak iz Sampdorije, koji je takodjer zabiljezio 20 pogodaka u 20 nastupa.. Igraci imaju prvoligaskog iskustva, ali formom su na razini ostatka momcadi Reggine, koja ce se morati boriti i za opstanak u Serie B. Piacenza igra utakmice sa malim brojem golova, pokazujuci sigurnost u obrambenom redu. U nizu su od tri utakmice bez poraza, te ce probati iskoristiti Reggininu losu formu i odnijeti sva tri boda ( sa minimalnim vodstvom ) - po prvi put od kada su se ova dva kluba medjusobno sastala. Sretno!

PREUZETO SA HTTP://TIPSTERIJADA.FREEHOSTIA.COM
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Rujan 28, 2009, 10:09:44 »

Manchester City-West Ham  1 1,40

Dosta sam uvjeren u ishod ove utakmice. Man.City se je opasno pojačao ove sezone i igraju lijep i kvalitetan nogomet. U prošlom kolu su izgubili od gradskog rivala Man. Utd-a i to 4:3 primivši gol u zadnjoj tj. 96'minuti utakmice. Prije toga su se vračali sa 1:0 na 1:1 sa 2:1 na 2:2 i sa 3:2 na 3:3 i tu su pokazali da imaju karakter i IMO da su nezasluženo izgubili tu utakmicu. Biti će maksimalno motivirani, dok West Ham po kvaliteti spada u donji dom PremierLige te im gostovanja nisu najjača strana. U prvenstvo su ušli loše te u 5 kola imaju samo 4 boda na kontu. Mislim da će i nakon ove utakmice ostati na istom broju bodova...
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #2 : Rujan 28, 2009, 14:59:55 »

Evo jedan moj rekreativni...

Manchester City-West Ham   1   1,50   
Nigerij(20)-Španjolska(20)   2   1,60   
Västeras SK-Enköpings SK   1   1,60   

TapparaT-Florida Panthers   2   1,60   3:3   
« Zadnja izmjena: Rujan 28, 2009, 22:12:46 Goksim » Evidentirano

adi_k
Napredni kladioničar

« Odgovor #3 : Rujan 28, 2009, 22:20:27 »

hvala tipserijadi na ovoj analizi.....bez te analize bih odigrao cistog keca na regginu....a ovako sam odigrao duplu sansu x (koef. 1,70 skoro kao i koef. na regginu) Namigujem Smješko
Evidentirano
adi_k
Napredni kladioničar

« Odgovor #4 : Rujan 28, 2009, 22:22:43 »

hvala tipserijadi na ovoj analizi.....bez te analize bih odigrao cistog keca na regginu....a ovako sam odigrao duplu sansu x (koef. 1,70 skoro kao i koef. na regginu) Namigujem Smješko
evo prelazi u 1 ali opet  Namigujem
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!