svijetkladjenja.com
Svibanj 22, 2012, 06:21:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 26.09.2009. Subota (Listić dana)  (Posjeta: 592 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Laszlo
Iskusni kladioničar
**

Spol: Muški

« : Rujan 25, 2009, 22:15:17 »

Nije još subota, ali sad ću ovo napisat jer koeficijent konstantno pada na ovaj par pa da oni koji žele mogu uplatiti odma rano ujutro...

Waterford - Bohemians   1   3,35

Ovo je finale irskog kupa, a Bohemians dolazi bez 7 igrača iz prve postave. Čuo sam da su navodno čak tražili odgodu utakmice, ali nisu im dopustili jer je finale kupa. Igrat će sa U20 igračima da pokrpaju te rupe, a Waterford dolazi u punom sastavu. Sve to možete i sami provjeriti na službenoj stranici od Bohemiansa.
Koeficijent je pao sa 4,85 > 3,35 na Waterford u zemaljskim kladionicama, a u online sa 5,35 > 3,30.

Pa eto tko hoće neka odigra, ja ću sigurno probati za neki srednji ulog jer mislim da se itekako isplati.

Sretno!
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2009, 23:50:56 Goksim » Evidentirano

Kocka je okrugla!
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Rujan 26, 2009, 09:48:24 »

Tottenham-Burnley   1   1,35   

Utakmica će biti u izravnom prijenosu na RTL-u s početkom u 16:00.
Tottenhamu nedostaju Modric, King, Woodgate, Bale, Pavlyuchenko i Dos Santos dok za Burnley neće nastupiti Paterson, Caldwell i McCann.

Tottenham je puno jača ekipa i vjerujem da će u ovoj utakmici slaviti uvjerljivim rezultatom. Prošle sezone u imali sezonu za zaborav, ali u ovu su ušli puno bolje i imaju se pravo nadati nekim rezultatima i isprati gorčinu od prošle sezone.   

Burnley je IMO ušao u sezonu puno bolje nego što je itko očekivao. Osim što su pred svojom publikom iznenadili Manchester United i time pokazali da nisu tako naivna ekipa te su u 6 utakmica skupili 9 bodova. Ipak mislim da je Tottenham puno kvalitetnija i iskusnija ekipa te da ovdje nebi smjelo biti iznenađenja. Zanimljivo je i da je u zadnjih 6 utakmica u gostima Burnley poražen čak 5 puta a slavili su samo protiv niželigaša Hartlepool-a i to na produžetke... Gosti će se vjerojanto grčevito braniti i igrati na kontre, međutim T'ham bi trebao probiti obranu Burnleya više puta...
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Rujan 26, 2009, 11:34:09 »

evo vidim svi pisu a kud svi tu i mali Mujo.
No dosta sale idemo na posao....  Namigujem

Wolfsburg-Hanover  1

Vukovi su se konacno probudili,strijelci su procepili.Prvo je Grafite poceo zabijat da bi kasnij poceo i Dzeko.Ekipa je bila u maloj krizi na pocetku sezone ,Gubili su od Bajerna 3-0 Leverkusena 2-3 Hsv 2-4 jednostavno imali su gadan raspored sa dosta jakim protivnicima.Proslo kolo dobili su Schalke u gostima 2-1 te konacno je Dzeko proradio sa dva gola.Ekipa je sad puno spremnija i danas se samo na pobjedu i podizanje samopouzdanja pre tekmu sa Manchesterom u gostima u srijedu u drugom kolu Lp.Kod vukove nece biti prvog golmana Benaglio.Hanover ce imat problema sa odbranom posto ima povredjeni igraca a i oni ce bit bez svog prvog golmana Enkea.Vukovi su gladni pobjeda i Hanover im stize u pravo vrijeme.Ocekujem golijadu Grafite Dzeke a i fantasticnog Misimovica koji fenomenalno posluzuje loptama svoje igrace.Prosle sezone vukovi su dobili goste 2-1 kuci i 0-5 u gostima.Tako nesto nebi mi smetalo da opet ponove.SRETNO!!!  Cerim se
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Rujan 26, 2009, 12:33:01 »

Evo našao sam jedan valuebet i toplo preporučam svima koji mogu da to i odigraju... Namigujem

"Tko će biti prvak 1. SNL (Slovenija) u sezoni 2009/2010? Luka Koper (Dugoročno klađenje na prvaka)"
http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,994.0.html
Evidentirano

d_eye.dee
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Rujan 26, 2009, 15:53:57 »

Evo danas sam malo zakasnio...

No evo što sam uplatio

Olympiakos - Panionios   1
Tottenham - Burnley   1
Charlton - Exeter   1
Aarau - Basel   2
R. Madrid - Tenerife (h 0:1)   1
Rapid - Magna   1

Malaga - Barcelona   2
Lokomotiva - Dinamo   2
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2009, 01:25:46 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Rujan 26, 2009, 17:55:48 »

Evo ja ću danas još probati...

Real Madrid - Tenerife - poluvrijeme ostali rezultat (5,40) dakle netko treba dati 3 gola ili više u 1.pol...
Odigrati ću i 2-0 sa 1/4 uloga tako da ukoliko bude i 2-0 imam neki mali plus, a ako daju 3 gola onda sam u lijepom plusu...

Ovo igram na betfairu...
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Rujan 26, 2009, 20:26:30 »

Evo danas sam malo zakasnio...

No evo što sam uplatio

Olympiakos - Panionios   1
Tottenham - Burnley   1
Charlton - Exeter   1
Aarau - Basel   2
R. Madrid - Tenerife (h 0:1)   1
Rapid - Magna   1

Malaga - Barcelona   2
Lokomotiva - Dinamo   2

Čekamo iste parove iako nam se listići malo razlikuju... Sretno nam bilo  Namigujem
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!