|
Christy
|
 |
« : Ožujak 17, 2008, 13:51:15 » |
|
17.03.2008. (pon) - 21:00 Engleska 1 Birmingham-Newcastle 2 @ 3.25 bet365.com ulog 8/10
Poslednji mec 30.kola engleske Premijer lige, i susret izmedju ekipa Birmingema i Njukasla. Ako se za Birmingem moze reci da su tim od koga se ocekivala borba za opstanak, onda to svakako nije slucaj i za tim Njikasla. Ekipa je pred pocetak sezone vazila za jedan od timova koji konkurise, najmanje za mesto u Ligi sampiona. Doveden je Sem Olerdajs, i mnogi su njegovo dovodjenje smatrali kao najveci dobitak u prelaznom roku. Medjutim, ni Big Sam nije mogao nista da uradi, pa je doveden Kevin Kigen, koji posle 7 utakmica jos uvek nema pobedu u prvenstvu! U tim utakmicama, Njukasl je osvojio samo 2 boda, i to na svom terenu! Tim se sada nalazi na 15.mestu na tabeli , sa samo 3 boda vise od ekipa koje su "ispod crte": 15 Njukastl Junajted 29 7 7 15 30:56 (-26) 28 Nista bolji nije ni Birmingem. Oni su 2 mesta ispod Njukasla, i sa 2 boda manje: 17 Birmingem Siti 29 6 8 15 33:45 (-12) 26 Za vecerasnju utakmicu, manager Birmingama Alex McLeish ne moze da racuna na Martina Taylora koji odradjuje suspenziju nakon onog starta nad Eduardom, a u tim se mozda vraca Jerome Cameroon. Sto se Kevina Kigena tice, on ne moze da racuna na sledece igrace: James Milner (foot) Shay Given (groin)(kako je branio mozda i nije veliki hendikep za Njukasl), Emre (calf) i Stephen Carr (hamstring).U tim bi mogao da se vrati Mark Viduka i to moze biti presudno za ovaj mec! Ovo su fudbaleri koji konkurisu za sastav:
Birmingham (from): Maik Taylor, Kelly, Ridgewell, Jaidi, Murphy, Larsson, Muamba, Johnson, McSheffrey, Forssell, McFadden, O'Connor, Jerome, Nafti, Doyle, Queudrue, Zarate, De Ridder, Parnaby.
Newcastle (from): Harper, Forster, Beye, Enrique, Taylor, Faye, Cacapa, Edgar, Butt, N'Zogbia, Duff, Barton, Geremi, Owen, Smith, Martins, Viduka, Carroll.
Nema vise kalkulacija. Oba tima ce krenuti u osvajanje 3 boda. Cini mi se da Njukasl ima bolji tim, i mislim da im su veceras blizi pobedi!
|