svijetkladjenja.com
Svibanj 19, 2012, 10:59:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ponedeljak 17.03 (lige petice)  (Posjeta: 540 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Christy
Napredni kladioničar

« : Ožujak 17, 2008, 13:51:15 »

17.03.2008. (pon) - 21:00 Engleska 1
Birmingham-Newcastle 2 @ 3.25 bet365.com ulog 8/10

Poslednji mec 30.kola engleske Premijer lige, i susret izmedju ekipa Birmingema i Njukasla.
Ako se za Birmingem moze reci da su tim od koga se ocekivala borba za opstanak, onda to svakako nije slucaj i za tim Njikasla. Ekipa je pred pocetak sezone vazila za jedan od timova koji konkurise, najmanje za mesto u Ligi sampiona. Doveden je Sem Olerdajs, i mnogi su njegovo dovodjenje smatrali kao najveci dobitak u prelaznom roku. Medjutim, ni Big Sam nije mogao nista da uradi, pa je doveden Kevin Kigen, koji posle 7 utakmica jos uvek nema pobedu u prvenstvu! U tim utakmicama, Njukasl je osvojio samo 2 boda, i to na svom terenu! Tim se sada nalazi na 15.mestu na tabeli , sa samo 3 boda vise od ekipa koje su "ispod crte":
15 Njukastl Junajted 29 7 7 15 30:56 (-26) 28
Nista bolji nije ni Birmingem. Oni su 2 mesta ispod Njukasla, i sa 2 boda manje:
17 Birmingem Siti 29 6 8 15 33:45 (-12) 26
Za vecerasnju utakmicu, manager Birmingama Alex McLeish ne moze da racuna na Martina Taylora koji odradjuje suspenziju nakon onog starta nad Eduardom, a u tim se mozda vraca Jerome Cameroon.
Sto se Kevina Kigena tice, on ne moze da racuna na sledece igrace: James Milner (foot) Shay Given (groin)(kako je branio mozda i nije veliki hendikep za Njukasl), Emre (calf) i Stephen Carr (hamstring).U tim bi mogao da se vrati Mark Viduka i to moze biti presudno za ovaj mec!
Ovo su fudbaleri koji konkurisu za sastav:

Birmingham (from): Maik Taylor, Kelly, Ridgewell, Jaidi, Murphy, Larsson, Muamba, Johnson, McSheffrey, Forssell, McFadden, O'Connor, Jerome, Nafti, Doyle, Queudrue, Zarate, De Ridder, Parnaby.

Newcastle (from): Harper, Forster, Beye, Enrique, Taylor, Faye, Cacapa, Edgar, Butt, N'Zogbia, Duff, Barton, Geremi, Owen, Smith, Martins, Viduka, Carroll.

Nema vise kalkulacija. Oba tima ce krenuti u osvajanje 3 boda. Cini mi se da Njukasl ima bolji tim, i mislim da im su veceras blizi pobedi!
Evidentirano
Bookie Bluzer
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #1 : Ožujak 17, 2008, 20:48:45 »

Hej Christy,znaš da se baš slažem s tobom. Cili dan razmišljam o toj utakmici,i igrao sam i X2,a tek sad pročita tvoj komentar meča. Nadam se da će proć...po nekoj logici pravila,mislim da Newcastle jednostavno mora jedanput odigrat kako triba i pobjedit,ako neće Birmingham i Fulham u nediolju,neznan koga hoće. 
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #2 : Ožujak 18, 2008, 09:50:33 »

17.03.2008. (pon) - 21:00 Engleska 1
Birmingham-Newcastle 2 @ 3.25 bet365.com ulog 8/10

1:1 FT
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!