Macak08
Iskusni kladioničar

|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 10, 2008, 14:07:59 » |
|
Evo ukratko još nekih razmišljanja o današnjim utakmicama.
Chelsea - Liverpool
Chelsea bez afrikanaca još uvijek, nema Terrya i Shevcenka, ali se zato polako vraćaju ozlijeđeni i kažnjeni Lampard i Carvalho. Liverpool dosta izostanaka Fernando Torres, Andriy Voronin, Fabio Aurelio, Alvaro Arbeloa i Daniel Agger. Xabi Alonso je suspendiran, a Ryan Babel se vraća nakon ozlijede. Liverpool u problemima sa igrom i u klubu, navijači skupljaju novce da otkupe od onih amera tako da situacija baš i nije bajna, dok Chelsea dobro gura bez svojih afrikanaca ali sad će se to manje osjetiti jer su se vratili gore navedeni igrači. Po meni danas vrijedi probati under 3 i pobjedu Chelsea koja se plaća 2,10 što je po meni dobro s obzirom u kakvom se stanju nalazi Liverpool.
Igrači koji konkuriraju za sastave: Chelsea (from): Cech, Cudicini, Hilario, Ferreira, Belletti, Carvalho, Ben-Haim, Alex, A Cole, Bridge, Ivanovic, Lampard, Makelele, Obi, J Cole, Wright-Phillips, Anelka, Pizarro, Malouda, Ballack, Sidwell.
Liverpool (from): Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Skrtel, Riise, Pennant, Mascherano, Gerrard, Babel, Benayoun, Kewell, Lucas, Crouch, Kuyt, Itandje.
Borussia D - Schalke
Po meni ovdje teško tražiti pobjednika jer za Borussiju nikad ne znaš kako će odigrati i koga pobjediti a od koga izgubiti tako da ovdje ipak prije igram zbroj golova tj over 2,5 jer obje ekipe igraju otvoren i napadački nogomet, a toe u prilog govore i njihovi zadnji rezultati. Odlični pojedinci u napadu sa obje strane i jedini minus ovom tipu je neigranje Kuranyia za Schalke ali mislim da ima igrača Schalke koji mogu zabiti gol tako da.....
Sastavi: Borussia Dortmund Marc Ziegler - Rukavina, Amedick, Kovac, Dede - Kehl - Kringe, Tinga - Federico - Petric, Klimowicz
FC Schalke 04 Neuer - Rafinha, Bordon, Krstajic, Westermann - Jones, F. Ernst - Rakitic, Kobiashvili - Asamoah, Larsen
Bayern M - Werder
Slično kao i za utakmicu Dortmund - Schalke 04 ali ovdje mi over nije toliko siguran kao kod gornjeg para, ali od svih opcija ovo mi je nekako najbliža. Zašto mi nije toliko siguran; neigranje Riberya za Bayern koji dosta ubrzava igru bavaraca i daje ton više njihovoj igri prema naprijed, a sa druge strane neigranje Almeide za Werder. Bez obzira na ovo ipak i u jednoj i u drugoj momčadi postoje igrači koji jednim svojim potezom mogu riješiti utakmicu a naročito se tu ističe napadački dvojac Bayerna Klose Toni, kad tome dodamo da Werderu nedostaje Naldo u obrani i Frings koji razbija protivničke napade. Uz ovo sve pobjeda Bayerna je ok opcija ali njihove igra u zadnjem kolu mi ne daje za praqvo da ovo proglčasnim barem donekle sigurnim parom i baš ta igra me navodi na over.
sastavi: Bayern München Kahn - Sagnol, Lucio, Demichelis, Lahm - Hamit Altintop, van Bommel, Zé Roberto, Schweinsteiger - Klose, Toni
Werder Bremen Wiese - Harnik, Mertesacker, Pasanen, Tosic - Baumann - D. Jensen, Borowski - Diego - Rosenberg, Hunt
Real M. - Valladolid
Real desetkovan sa dosta ozlijeda gdej im redom nedostaju Pepe, Van Nisterloy, Metzelder, Saviola, Sneijder, HAinze a Guti je pod upitnikom. Uz ove izostanke kod Reala i njihove igre u zadnjih par kola ja nikako ne bi uzimao pobjedu Reala za nekakve ozbiljne novce. Ja ću svakako pokušat X i pobjedu Valladolida u nekakvim singlovima odigrati jer Valladolid može iznenaditi Reala sa zatvorenom igrom i brzim kontranapadima tako da....
Milan - Siena
Opet slična situacija kao i u gornjem susretu. Milanu nedostaje par važnih igrača Kaka, Pato, Gatuso, Gilardino a Seedorf je upitan za nastup. Milan kod kuće ove sezone pružao loše partije, a kad ovome dodamo igru Siene u prošlom kolu kada su možemo tako reći pregazili Romu sa 3:0 nikako neću igrati pobjedu Milana nego ću i ovdje tražiti nerješeno i pobjedu gosta u nekom singlu.
|