svijetkladjenja.com
Svibanj 19, 2012, 09:48:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Pozdrav  (Posjeta: 195 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pannonian
Početnik
*

« : Veljača 10, 2011, 22:03:17 »

Pozdrav svim forumašima, evo da se i ja predstavim. Zovem se Josip iz osijeka sam, 30 god. kladim se nekih 4-5 god. onako amaterski....nekad dobijem nekad izgubim, ali uglavnom na manje iznose. Već duže pratim forum preko fb-a i svidio mi se zato što nema onih famoznih preprodavača dojava, kojih je iz dana u dan sve više na fb. Sviđaju mi se vaše analize i prognoze...stvarno su dobre i opširne, pogotovo adminove u vezi skijanja, iskreno skijanje nikad nisam stavljao na listić dok ovdje nisam vidio neke stvari.Nadam se da ću s vremenom biti i drugima od neke koristi.... 
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Veljača 11, 2011, 03:08:07 »

Pozdrav svim forumašima, evo da se i ja predstavim. Zovem se Josip iz osijeka sam, 30 god. kladim se nekih 4-5 god. onako amaterski....nekad dobijem nekad izgubim, ali uglavnom na manje iznose. Već duže pratim forum preko fb-a i svidio mi se zato što nema onih famoznih preprodavača dojava, kojih je iz dana u dan sve više na fb. Sviđaju mi se vaše analize i prognoze...stvarno su dobre i opširne, pogotovo adminove u vezi skijanja, iskreno skijanje nikad nisam stavljao na listić dok ovdje nisam vidio neke stvari.Nadam se da ću s vremenom biti i drugima od neke koristi.... 

Dobrodoši na forum i hvala na pohvalama. Nadam se da će Vam forum koristiti i da ćete biti aktivni Namigujem
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!