svijetkladjenja.com
Svibanj 19, 2012, 09:31:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 30.12.2008. - Utorak  (Posjeta: 530 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Prosinac 30, 2008, 15:07:28 »

ISERLOHN - MANNHEIM

TIP: 2 (u 60')
KOEF: 2,25
ULOG: 5/10
VRIJEME: 19:30h
KLADIONICA: GermaniaSport

Iserlohn je u seriji utakmica koje odlaze u OT ili se rješavaju nakon SO. 4 uzastpne tekme odlaze u OT, a ako pogledamo još unatrag onda vidimo da od zadnjih 10 čak 7 se rješavalo kroz OT. Napad kod Iserlohna nikad nije bio problem, po zabijenim golovima su pri vrhu lige, ali im je obrana jako propusna i mislim da će to ozbiljna i jaka ekipa kao što je Mannheim sigurno kazniti. Brad Tapper (17GP) i Sebastian Jones (4GP) su ozljeđeni.

Iako su na 3 mjestu, Mannheim je u ovom trenutku najbolja ekipa lige i da se sad igra play-off rekao bi da su oni sigurni prvaci. Imaju 3 boda zaostatka za vodećim Hannoverom, ali i 2 tekme manje od njih kao i tekmu manje od Eisbarena koji je drugi. Imaju 7 uzastopnih pobjeda, najbolju obranu lige koja je primila samo 63 gola i djeluju odlično. Najbolje izgledaju protiv ekipa koje ih napadnu i gdje oni odbiju počente napade, a onda kroz PP ili kontre uz odlično klizanje izleze kao pobjednici. Recimo da su u gostima pobjedili Eisbaren, Hannover, Augsburg....a to su ekipe koje igraju napadački, a pogotovo su jake na svome terenu gdje ih je Mannheim pobjeđivao. Ryan Prestin i Jason King (17GP) su ozljeđeni.

H2H ove sezone je 1:1. Pobjede su upisivali na domaćem terenu ipak danas mi moglo biti drugačije. Iserlohn ne blista, obrana je loša, a Mannheim bi morao znati iskoristiti sve slabosti domaćina.

EISBAREN - KOLN

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,60
ULOG: 6/10

Eisbaren zadnjih mjesec dana igra dosta toplo-hladno, ali današnja pobjeda nebi smjela doći u pitanje. Nakon što su ispali iz CHL dosta su pali u formi, zaredali su s porazima, ali danas je za njih posljednja tekma u ovoj godini pred svojim navijačima, karte za tekmu su već rasprodane i po završetku tekme se priprema velika proslava povodom najuspješnije godine u povijesti kluba i bila bi šteta to pokvarit porazom. Matt McLlvaine i Brandon Smith su već duže ozljeđeni, Daniel Weiss je na U20 prvenstvu, a Rene Kramer, Andre Rankel (15GP) i Frank Hordler (10GP) su ozljeđeni.

Koln je u teškoj krizi i ne pomažu im ni promjene trenere. U nedjelju su doma vodili 3:1 protiv Straubinga da bi izgubili sa 3:4. Na očajnom su 14 mjestu i doigravanje je sve dalje i dalje. Imaju 3 poraza u nizu, a pred njima je jedno od najtežih gostobaja u ligi. Nedostajati će im Marcel Muller (14GP), Bryan Adams (13GP), Moritz Muller (7GP) koji su ozljeđeni, a Jerome Flaake je sa U20 repkom.

H2H ove sezone je 1:0 za Eisbaren sa samog početka sezone. Mislim da Koln niti danas nema previše šansi i ovdje očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina.

DUISBURG - NURNBERG

KOEF: 1,80
ULOG: 6/10

Duisburg je najlošija ekipa u DELu i to već nekoliko godina. Kod njih je kao na kolodvoru, igrači dolaze, odlaze, ozljeđuju se i stvarno je teško pratiti sve te promjene jer svatko tko se pokaže malo bolji odmah napušta ekipu, a uoči sezone su sasvim dobro izgledali i čak sam mislio da mogu napraviti neki pomak u odnosu na prošlu sezonu. Imaju 5 uzastopnih poraza, a u tih 5 tekmi gol razlika je 4:23 i mislim da to dovoljno govori. Na zadnjoj tekmi već u 1tr. se ozljedio prvi golman Lukas Lang i njegova zamjena Kauhanen je do kraja tekme primio 5 komada. Dakle prvi golman je loš, a rezervni je očaj.

Nurnberg je na 8 mjestu i ako želi među prvih 6 onda je pobjeda protiv ovakve ekipe neophodna. Ove sezone borili su se sa financiskim problemima, ali to je sad navodno sređeno i do kraja sezone će se izgurati. Imaju dva uzastopna poraza i danas je prava prilika da se prekine negativan niz i ostavri uvjerljiva pobjeda. Nedostajati će im  Scott King (34GP) i Jerrett Cole (8GP)

H2H ove sezone je 2:1 za Nurnberg, a zanimljivo je to da je Duisburg svoju pobjedu ostavrio u gostima i to baš prije mjesec dana, kad je Nurnberg bio u teškoj finacijskoj krizi. Mislim da danas slijedi osveta i sigurna i uvjerljiva pobjeda gosta.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Prosinac 30, 2008, 15:08:15 »

RBS - LINZ

KOEF: 2,73
ULOG: 4/10
VRIJEME: 19:15h

Ovo je jednostavno pick koji moram probati pa makar RBS dobio 5:0. Dakle RBS je u nedjelju doživio jedan od najtežih poraza na svom ledu. Olimpija koja je pri dnu ljestvice je jednostavno rastavila RBS sa 6:2 i još jednom pokazala koliko je ovaj sport čudan i nepredvidljiv. Ipak RBS ima malu ispriku jer im ponovo nedostaje nekoliko igrača pa tako i danas nedostaju: Siklenka (11GP), Yellow Horn i Marco Pewal (26GP) su već duže ozljeđeni, od novih ozljeda imamo Ryana McDonougha (19GP), a Mario Scalzo (31GP) je sa Canadom na Spengler cupu.

Linz je totalno "divlja" ekipa. Pod ovim "divlja" mislim da mogu svakoga pobjediti jer imaju stvarno odličnu ekipu, ali i od svakoga mogu izgubiti. Trenutno su na 3 mjestu i eventualnom današnjom pobjedom mogu se odmaknuti od RBS na 4 boda što je u ovako neizvjesnoj ligi solidna prednost. U nedjelju su se raspucali i sa 7:3 dobili Innsbrucka i sa dobrim raspoloženjem dolaze u današnju tekmu. Florian Iberer (17GP) i Gerd Gruber su upitni i tek prije tekme će se odlučiti hoće li igrati, dok je Petri Limatainen u Švedskoj i vraća se tek poslije nove godine.

H2H ove sezone je 3:1 za Linz, s time da je zadnju tekmu početkom ovog mjeseca dobio RBS i to u gostima. Zanimljivo je to da je Linz dobio obje tekme u Salzburgu ove sezone i ne vidim zašto nebi dobio i danas kada je domaćin u problemima sa izostanicama nekih od ključnih igrača.

VSV - GRAZ (-5,5+)

TIP: under
KOEF: 2,00
ULOG: 5/10
VRIJEME: 19:15h

Odmah treba reći da su ove dvije ekipe ove sezone odigrale četiri međusobne tekme i sve četiri tekme su završile u underu. Mislim da i danas treba očekivati jednu tvrdu i tešku tekmu. VSV u zadnje vrijeme dosta zabija, ali i prima. Zanimljivo je da već 8 kola za redom igraju po sistemu pobjeda doma, poraz u gostima, pa bi se tako danas očekivala domaća pobjeda, ali meni je puno zanimljivija opcija under. VSV će dan biti ponovo bez Peintnera, Pfeffera i Elicka koji su već duže ozljeđeni, a upitan je Andreas Kristel (9GP).

Graz je prošli tjedan upisao 3 pobjede i pokazao da je u odličnoj formi. Za njih je jako važno što su te pobjede bile nad izravnim konkurentima za poziciju na ljestvici. Graz je keipa koja se uglavnom ograničava na obranu i cilj im je što duže držati egal tekmu. Točno takvu igru očekujem i danas od njih jer već su pokazali da znaju igrati protiv današnjeg protivnika.  Ozljeđen je Phillipp Horsky i on neće nastupiti.

Mislim da su 4 ovosezonska undera jasno pokazuju kakve su utakmice između ova dva kluba i ja ću se prikloniti toj tradiciji, iako ne volim igrati statističke tipove, ali ovdje ću odigrati under.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!