svijetkladjenja.com
Svibanj 19, 2012, 09:29:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 23.12.2008. - Utorak  (Posjeta: 610 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Prosinac 23, 2008, 12:59:03 »

KAC - VSV

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,70
ULOG: 6/10
VRIJEME: 19:15h
KLADIONICA: GermaniaSport

Dvoboj ovih ekipa je možda i najveći derbi u ligi što će reći da se ovdje ide 120%. KAC djeluje bolesno dobro, pogotovo na domaćem terenu gdje ima 16 pobjeda i jedan poraz uz gol razliku 82:35. U nedjelju je debitirao golman Travis Scott i mislim da su njegovim dovođenjem janso pokazali da im je cilj ostati na vodećoj poziciji, jer radi se o iskusnom i jako dobrom golmanu koji je branio i u Rusiji, a ja ga pamtim po tome što je branio u DELu gdje je bio najbolji golman lige. Iz U20 repke se vratilo nekoliko igrača tako da su ponovo sve linije popunjene. Zbog ozljeda neće nastupiti Martin Schuming i golman Enzenhofer.

VSV je zadnjih nekoliko utakmica u ritmu, doma pobjeda - vani poraz. Bore se za mjesto među prve 4 ekipe, a iz izjava se može naslutiti da su dosta zadovoljni dosadašnjom sezonom. U gostima nisu posebno opasni (6W-12L), ali obrana im je jedan od boljih u ligi i ako im se golman razbrani onda će biti problema. Danas će im nedostajati Markus Peintner (8GP) i Miceky Elick (23GP).

Kao što sam već rekao, KAC je najbolji domaćin lige, postižu najviše golova i nema te obrane u ligi koja ih može zaustaviti. Po utakmicu znaju uputiti i preko 50 udaraca i golmanima je teško držati koncentraciju. H2H ove sezone je 2:1 za KAC, a mislim da se danas može očekivati nova pobjeda domaćina.

VIENNA - JESENICE

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,65
ULOG: 7/10
VRIJEME: 19:15h
KLADIONICA: GermaniaSport

Vienna brani 2 mjesto i držai kakav-takav priključak za KACom koji je uvjerljivo vodeći. U zadnje 4 utakmice ubilježili su 3 pobjede i mislim da je to znak da su izašli iz krize u koju su ušli početkom mjeseca kada su imali nekoliko uzastopnih poraza. Danas će ponovo biti bez Altmanna, Healeya i Arrona Foxa koji još nije zaigrao ove sezone, ali bi se trebao vratiti početkom sljedeće godine.

U nedjelju sam već dosta pisao o Jesenicama i njihovoj krizi koja se nastavila i u tekmi sa RBS. Primaju puno golova, čak 14 u zadnje dvije tekme i očito je da u obrani nešto ne štima. Danas ponovo idu kod ekipe koja je jako efikasna, a predvodi ih najbolji igrač dosadašnjeg dijela prvenstava Leebeau (56GP). Stvari su još gore za Jesenice ako se zna da su im se u nedjelju ozljedili Andrej Hebar (29GP) i Dejan Varl (6GP) i danas neće igrati.

H2H ove sezone je 2:1 za Viennu i mislim da će se to danas još poboljšati u njihovu korist jer jednostavno ne vidim načina na koji bi Vienna mogla izgubiti doma od ovakvih Jesenica koje su u teškoj krizi.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Prosinac 23, 2008, 21:52:02 »

KAC Klagenfurt - Villach (1:1 3:0 0:2) 4:3    Cerim se

Vienna - Jesenice (0:0 4:1 2:2) 6:3    Cerim se
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Prosinac 24, 2008, 20:14:37 »

KAC Klagenfurt - Villach (1:1 3:0 0:2) 4:3    Cerim se

Vienna - Jesenice (0:0 4:1 2:2) 6:3    Cerim se

Sve pohvale  Cerim se
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!