svijetkladjenja.com
Svibanj 19, 2012, 09:25:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 20.01.2009. - Utorak  (Posjeta: 625 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Siječanj 20, 2009, 17:09:45 »

NURNBERG - FRANKFURT

TIP. 1 (u 60')
KOEF: 2,15
ULOG: 6/10
VRIJEME: 19:30h
KLADIONICA: GermaniaSport

Jedan od klasičnih derbija DELa. Nurnberg je nakon dva poraza u subotu upisao gostujuću pobjedu kod Ingolstadta (nažalost, nisam stigao napisati analizu) i trenutno su na 10 mjestu, a 6 mjesto im bježi 7 bodova, ali imaju i 2 utakmice manje od konkurencije. Danas ih čeka važna tekma protiv Frankfurta u koju ulaze sa svim igračima, jedini izostanak je već dugo ozljeđeni Patrick Ehelechner.

Frankfurt ima niz od 4 uzastopne pobjede i trenutno su na 4 mjestu sa bodom manje od Mannheima koji je mjesto ispred. U prošlom kolu su kao domaćini pobjedili Eisbaren sa visokih 6:3 i to izgleda impresivno, ali ako znamo da je Eisbaren na gol postavio rezervnog golmana onda ta pobjeda i nije toliko iznenađenje. Ipak, svakoj seriji uspjeha dođe kraj, a ja mislim da će njihov kraj biti večeras. Frankfurt ima problema sa ozljedama, pogotovo u obrani tako da su im danas na raspolaganju samo 3 standardna braniča, dok su ostatak popunili sa igračima iz regionalne lige. Dakle, danas će im nedostajati: Chris Armstrong (11GP), Sebastian Osterloh (3GP), Lasse Kopitz (10GP), Mathieu Biron (18GP) i Michael Bresagk (3GP) su ozljeđeni, a svi su braniči. Neće biti niti Bryana Muira koji je nedavno doveden kao pojačanje za obranu jer je u nekoliko tekmi već nakupio kazni tako da danas pauzira.

H2H ove sezone je 1:1, a svaka ekipa je pobjeđivala na domaćem ledu. Mislim da Nurnberg ovo dobiva pa rekao bi čak i u hendikepu, ali isto to sam tvrdio za RBS protiv Vienne u gotovo identičnoj situaciji, pa je tekma i završila sa hendikepom, ali za Viennu tako da ću danas ići sa nekim srednjim ulogom.

HANNOVER - INGOLSTADT

TIP: 1 (u 60')
KOEF: 1,55
ULOG: 7/10
VRIJEME: 19:30h
KLADIONICA: GermaniaSport

Hannover je upisao dva uzastopna poraza, Eisbaren im se približio na samo 4 boda i večeras ima laganu tekmu protiv Duisburga, tako da mislim da će Hannover večeras ići 120% i možda bi Ingolstadt mogao i teže stradati. Hannover je najbolji domaćin lige (16W-4L), doma su osvojili čak 48 bodova i mislim da bi morali dobiti bez većih problema. Zbog ozljeda nedostajati će im: Niki Goc i Rainer Kottstofer (10GP).

Ingolstadt je dobro krenuo u ovu godinu, ali su ih opet počeli mučiti problemi sa ozljedama i jako če teško u doigravanje jer im i 10 mjesto bježi velikih 9 bodova. U subotu su izgubili doma od Nurnberga upravo zbog probelema sa ozljedama, a niti danas nije bolja situacija: Michael Bakos (6GP), Eric Nuckulas (6GP), Yves Sarault (12GP) i Doug Ast (17GP) su ozljeđeni, a još nekoliko su načeti ozljedama, ali će ipak nastupiti.

H2H ove sezone je 2:1 za Hannover i po meni će oni večeras upisati i treću pobjedu u međusobnim susretima. Kvalitetniji su sastav i pobjeda im treba jer Eisbaren vreba na svaki kiks.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Siječanj 21, 2009, 00:29:57 »

Nurnberg - Frankfurt   (1:0 0:0 0:0) 1:0   Cerim se

Hannover - Ingolstadt   (3:0 1:2 0:1) 4:3
   Cerim se
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!