svijetkladjenja.com
Svibanj 19, 2012, 09:22:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 16.01.2009. - Petak  (Posjeta: 585 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Siječanj 16, 2009, 15:43:43 »

JESENICE - VIENNA

TIP: 2 (u 60')
KOEF: 2,20
ULOG: 5/10
VRIJEME: 19:15h
KLADIONICA: GermaniaSport

Jesenice su na 6 mjestu, 3 boda ispred Innsbrucka i mislim da im je glavni cilj zadržati trenutnu poziciju s obzirom na igre koje pružaju. Nanizali su 4 uzastopna poraza i to sve zahvaljujući lošoj obrani i još lošijim golmanima. Vidim da se pokušavaju vaditi na sve načine pa su tako angažirali jednog iskusnog trenera na mjesec dana samo za rad s golmanima. U ta spomenuta 4 poraza primili su čak 20 golova što je 5 po utakmici, a ozbiljne momčadi tako ne mogu ostvariti dobre rezultate. Danas će trener ponovo pred samu tekmu odlučiti tko će braniti. Od izostanka valja spomenuti Andreja Hebara (29GP) i Dejana Varla (6GP) dok je Gregor Polončič (14GP) upitan.

Za Viennu je najvažnije reći da su preboljeli virus gripe i da je cijela ekipa na raspolaganju treneru, a u takvoj situaciji mislim da su u prednosti pred slovencima. Aaron Fox polako hvata formu, već je zabio i nekoliko golova u ligi, a danas će i debitirati novi branič u ekpi Doug Nolan koji je trebao debitirati već prije tjedan dana, ali je onda gripa pokosila veći dio ekipe. U utorak su izgubili u Grazu sa 5:2, ali im je i onda falilo nekoliko igrača i mislim da će danas ići sa 120% na pobjedu.

Jesenice su kod kuće uvijek jako opasne, ali ako u obzir uzmemo lošu formu obrane i golmana, mislim da se 2,20 na Viennu isplati uzeti, pogotovo jer je Vienna već ove sezone dobila Jesenice u gostima, a onda je situacija bila puno bolja za domaćine. Zato idem sa srednjim ulogom na pobjedu gosta.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Siječanj 16, 2009, 22:24:16 »

Jesenice - Vienna   (0:4 0:0 3:0) 3:4    Cerim se
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!