svijetkladjenja.com
Svibanj 19, 2012, 09:06:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 6.11.2008. - Četvrtak  (Posjeta: 628 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Studeni 06, 2008, 15:12:37 »

Z. Planinić (-8,5+)

TIP: over:

KOEF: 1,85

ULOG: 5/10

VRIJEME: 20:00h

KLADIONICA: GermaniaSport

Planinić nakon dvije tekme ima prosjek od 5,5 koševa, ali to ništa ne znači. Zoki je doveden kao drugi play, prvi je naravno odlični J.R.Holden i Planinić igra oko 20-tak min po utakmici. Ipak danas ga očekujem na terenu barem 28-30 minuta, jer Holden je ozljeđen i sada je Planinić prvi play, a odmorit bi ga trebao Zisis. Proteklog vikenda Messina je već isprobavao neke zamisli, pa je Planinić igrao 32 minute i bio uz Langdona najbolji igrač CSKA sa 16 koševa. Znamo da je Planinić protekle sezone igrao za TAU tako da jako dobro poznaje ekipu Reala protiv kojih je znao odigrati odlično. Koliko me pamćenje služi on i Rakoćević su praktično sami pobjedili Real u gostima prošle sezone. Uglavnom Planinić nije neki šuter, ali je viši od ostalih igrača na poziciji playa i često se spušta pod koš gdje ga ne mogu braniti, valja reći da je on u velikim utakmicama uvijek bio jako dobar i mislim da će uz veliku minutažu on uspijeti ubaciti barem 9 koševa.

R. Kaukenas (-14,5+)

TIP: over

KOEF: 1.85

ULOG: 5/10

VRIJEME: 21:00h

KLADIONICA:GermaniaSport

Još jedan derbi večeri se igra u Italiji između Montepaschia i Barcelone. Jedan od najvažniji, po meni i najvažniji igrač Montepaschia je Kaukenas. On je nakon prva dva kola na prosjeku od 20 koševa i to je odličan pokazatelj kako za Montepaschi tako i za ovaj pick.Odličan šuter, ako ga ne ide šut onda ide na ulaze, zna iznuditi bacanja iz kojih je nepogrešiv i po meni je najjača karika svog tima. McIntyre je odličan asistent ali ako ga šut ne ide onda zna povući cijelu ekipu u poraz, a Domercant ima problema kada se na njemu odigra čvršća obrana. Po meni bi pobjednika mogla odlučiti vanjska linija bilo koje ekipe. Kaukenas s jedne i Navarro s druge strane, Očekujem Kaukenasa barem 30 min. u igri i oko 15-18 šuteva koje će uzeti, a kao što sam već rekao riječ je o odličnom strijelcu i mislim da bi to trebalo biti dosta za barem 15 koševa.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
mandal
Početnik
*

« Odgovor #1 : Studeni 06, 2008, 17:18:31 »

1   06/11/2008   Montepaschi vs F.C.Barcelona
(Game Totals)   Over 147.5   1.42   None   To Run
2   06/11/2008   DKV Joventot vs Fenerbahce Ulker
(Game Totals)   Over 148.5   1.42   None   To Run
3   06/11/2008   Cibona vs Olympiakos Pireus
(Game Totals)   Over 145.5   1.42   None   To Run

Ovo odigrah za danas,mislim da bi mogli proci overi koje sam odigrao...
Malo cu mi cibosi enigma ali posto olimpijakos igra napadacku kosarku sa mnogo trcanja nadam se prolazu...
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #2 : Studeni 06, 2008, 17:51:13 »

Malo cu mi cibosi enigma ali posto olimpijakos igra napadacku kosarku sa mnogo trcanja nadam se prolazu...

Baš gledam da su niske granice, pa sam skužio da je to vjerojanto sa bet365. Te margine za košarku su im velika ali mislim i jedina prednost, ali nakon loših iskustava sa njima više ne poslujem...
http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=279.0
Evidentirano

mandal
Početnik
*

« Odgovor #3 : Studeni 06, 2008, 19:13:53 »

Baš gledam da su niske granice, pa sam skužio da je to vjerojanto sa bet365. Te margine za košarku su im velika ali mislim i jedina prednost, ali nakon loših iskustava sa njima više ne poslujem...
http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=279.0

da sa be365...
ja sam imao kontra iskusto,igrao kosarku i los rezultat postavili,u pitanju je live in play ,kada sam promasio vratili mi ulog,nje bio veliki,ali vracen....
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!