svijetkladjenja.com
Svibanj 19, 2012, 09:01:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 28.01.2009. - Srijeda  (Posjeta: 709 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Siječanj 28, 2009, 17:37:38 »

REAL M. - BARCELONA

TIP: X2
KOEF:2.07
ULOG: 5/10
VRIJEME: 20:45h
KLADIONICA: GermaniaSport

Kao što Dugavljanin nema baš previsoko mišljenje o C.Zvezdi i gotovo cijelu sezonu igra kontra nje, tako i ja radim s Realom. Gledao sam ih ove sezone preko 15 puta i niti u jednoj tekmi me nisu uvjerili da su ekipa za visoke domete. Glavni igrač im je Reyes pod košem i o njemu jako puno ovise, šuteri su im Bullock i Hosley, dok mladi Llull uglavnom organizira napade i imaju veliko povjerenje u njega, ali meni se kao igrač baš i ne sviđa i u nekoliko tekmi je znao povući momčad do poraza.. Ima tu još solidnih igrača kao Mumbru, Massey, Hervelle, Tomas....ali ja još nisam vidio njihove dobre mečeve ove sezone. Iako u zadnje vrijeme igraju dobro i nižu pobjede, ja ih jednostavno ne vidim favoritom u ovoj tekmi. Gledao sam ih nedavno kontra Unicaje u meču gdje je Unicaja većinu meča vodila sa 5-9 razlike, da bi sredinom 3/4 Real u 5 minuta ludila pogodio 5-6 vezanih 3ca i tu je priči bio kraj. Niti ta me utakmica nije uvjerila u njihove velike domete.

Barca s druge strane ima odličnu ekipu i uz CSKA su za mene glavni favorit za F4. Tu bi još mogli ubrojati TAU, Montepasci, Unicaju i PAO, ali čini mi se da su te dvije ekipe ipak kvalitetnije od ovih ostalih. Dakle, ekipa prepuna dobrih igrača: Basile, Lakovič, Navarro, Grimau, Barton na vanjskim te strašna unutarnja linija, Santiago, Andersen, Vasques, Trias. Stalna rotacija gotovo svih igrača, (kao Vujošević u Partizanu), visok intenzitet igre i stoga i ne čudi što su ove sezone već upisali nekoliko velikih pobjeda.

Već sam pisao ove sezone analizu za tekmu Barca-Real, koje je Barca kao domaćin dobila sa 20 razlike, a oni koji se sjećaju znaju da sam tipovao na pobjedu Barcelone sa 16-21 košem razlike i to mi je ove sezone najveći pogođeni koef. (9). Danas očekujem ipak puno težu tekmu, jer Real izgleda malo bolje nego onda, a i siguran sam da su nešto naučili iz tog poraza. Očekujem da bi tekma mogla ući u neizvjesnu završnicu, a tu onda uvijek prednost dajem kvalitetnijoj ekipi, a to je u ovom slučaju Barcelona.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Siječanj 28, 2009, 22:49:58 »

Real Madrid - Barcelona  85:83     Plač

Barca vodi 39 minuta i izgubi tekmu.............
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Siječanj 28, 2009, 23:00:54 »

Real Madrid - Barcelona  85:83     Plač

Barca vodi 39 minuta i izgubi tekmu.............

Stvarno šteta... Nisam znao da je Barca stalno vodila, ali vidio sam da je na poluvremenu bilo 40:45... Ma taj Real... Znam da sam na liveu igrao na Unicaju kada je Unicaja slično vodila do 3/4 kada je nevjerojatno sa +10 došla na -10 u par minuta...

Lijepa analiza. Ako ništa valjda je netko odigrao hendikep 2...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!