|
El Presidente
|
 |
« : Studeni 27, 2008, 16:19:52 » |
|
S.Bečirovič (-13,5+)
TIP: over KOEF: 1,85 ULOG: 7/10 VRIJEME: 21:00h KLADIONICA: GermaniaSport
Osobno imam jako visoko mišljenje o ovom igraču. Čovjek nije star, ali je prošao već dosta toga, ima iza sebe naslov prvaka Europe sa Panathinaikosom i vjerujem da bi još uvijek igrao tamo da nije Jasikevičiusa. Za Repešu je već igrao u Italiji tako da se poznaju jako dobro i vjerovatno ga je zato i doveo. Dosadašnje brojke sve govore. 17 koševa u prosjeku i 3,5 asista po utakmici ga označava kao glavnog igrača Lottomatice. Igrački jako inteligntan, ne forsira šut, ali zato zna iznuditi faul i dobiti bacanja. Gledao sam meč protiv TAU gdje je zadnjih nekoliko minuta praktički on sam držao Lottomaticu i doveo je do pobjede. Večeras bi protiv Fenera mogla biti teška utakmica i mislim da on neće imati problema sa prebacivanjem ove margine.
D. Mallet (-11,5+)
TIP: over KOEF: 1,85 ULOG: 6/10 VRIJEME: 20:30h KLADIONICA: GermaniaSport
Ricky Rubio je i dalje ozljeđen što će reći da je Mallet jedini pravi organizator igre u ekipi. Odigrati će svojih 30 minuta, možda i koju više zbog važnosti susreta i mislim da bi mu to trebalo biti dovoljno da prebaci marginu. Ispucava jako puno 3ca i ako poveže 2 onda će biti posbeno opasan. Dijeli jako puno asistencija, ali se nadam da će uspijeti i sebe razigrati. Mislim da bi protiv Prigionia morao igrati dosta lakše, jer je Argentinac u jako lošoj formi. Ove sezone je već zabio TAU 13 koševa u prvenstvu i nadam se da će to ponoviti i večeras.
V.Ilievski (-14,5+)
TIP: over KOEF: 1,85 ULOG: 4/10 VRIJEME: 20:30h KLADIONICA: GermaniaSport
Ilievski je nešto ozljeđen, ali će večeras igrati i po meni ide u over. On je i inače glavni igrač Olimpije, igra po 35 minuta, a večeras je i više nego potreban jer su prošlog tjedna otpustili Wallacea koji ga je mogao zamijeniti i koji je igrao playa. Uz to su ozljeđeni Milič i Hukić tako da će Ilievski sigurno imati još koju loptu više za šutirat iako ih i sada ispuca 15-tak po tekmi. Zdravi Ilievski bi ovu marginu prebacio bez problema, vjerujem da će je prebaciti i večeras, ali zbog ozljede ipak sa manjim ulogom.
J.Childress (-14,5+)
TIP: under KOEF: 1,85 ULOG: 6/10 VRIJEME: 20:30h KLADIONICA: GermaniaSport
Stvarno mi nije jasno što je Olympiacos dobio sa Childressom osim medijskog prostora. Čovjek dobiva 7 milja $ po sezoni, a ja imam bolji šut od njega. Ima dobar odraz i na temelju toga je puno skočniji pa zna uloviti skok u napadu ili se zalete pod koš, ali inače je čovjek jedna od većih tragedija s obzirom na pare koje dobiva. Postavljenu marginu je probio jednom ove sezone i to protiv Unicaje, a i protiv Avellina je bio blizu. Ipak zadnjih nekoliko tekmi je primjetan pad forme. Večeras će igrati protiv ekipe koja u momčadi ima 12 crnaca, a svaki od njih je skočan i jak kao i Childress i ja tu jednostavno ne vidim na koji način će on zabit 15 koševa.
|