NaslovnicaNajave utakmicaNizozemska - Švedska: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018.

Nizozemska – Švedska: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018.

Nizozemska će ugostiti Švedsku u posljednjoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ovo bi trebala biti odlučujuća utakmica u borbi za drugo mjesto u skupini A, ali Šveđani su Nizozemcima napravili ovu borbu vrlo teškom i skoro nemogućom, kada su protiv Luxemburga postigli osam golova u prošloj utakmici.

Nizozemska - Švedska

Ovo ostavlja Nizozemce u teškoj poziciji, jer imaju nemoguću misiju, gdje moraju pobijediti Švedsku sa sedam ili više golova razlike, kako bi ih prestigli na drugom mjestu.

Tako će Nizozemska vjerojatno po drugi puta propustiti veliku pozornicu, što je očito velika katastrofa za zemlju koja je rodila igrače poput Marca van Bastena, Ruud Gullita, Johan Cruyffa, Denisa Bergkpampa itd. Arjen Robben će vjerojatno igrati posljednju utakmicu za reprezentaciju u utorak i mogli bismo očekivati da će biti posebno potiviran da zatrese protivničku mrežu kada se ove dvije reprezentacije sastanu u ponedjeljak.

Kao što sam već rekao, teoreski je Nizozemska još uvijek u igri i trebalo bi ih potaknuti činjenicom da su u ovoj kvalifikacijskoj skupini prosječno davali tri gola po utakmici. Međutim, problemi nastaju u obrani, jer su jedino uspjeli da zadrže mrežu netaknutom u jednoj od devet kvalifikacijonih utakmica, a mislim da će se takav trend nastaviti i protiv Šveđana, koji igraju izvanredno na ovim kvalifikacijama.

Što se tiče Šveđana, oni još uvijek mogu prestići Francusku na vrhu ljestvice i rezervirati svoje ulaznice za Rusiju automatskim kvalificiranjem kao pobjednik skupine, ako Francuska ne uspije izvući pobjedu protiv Bjelorusije. Ovo je očito i drugi nevjerojatan scenarij, ali stvarnost je da će Švedska biti opasna u napadu, što je veliki poticaj da će u ovoj utakmici pasti mnogo golova.

Prva oklada na ovu utakmicu što mi pada na pamet je više golova. Nizozemska i Švedska nisu odigrali neriješeno u posljednjih osam utakmica u ovim kvalifikacijama. Očekujem veliku golijadu s obzirom na to da Nizozemskoj trebaju golovi kako bi završila na drugoj poziciji, dok im je obrana vrlo loša i u skoro svakoj utakmici su primili gol. Više od 2.5 gola je najrealniji ishod, kada uzmemo u obzir prethodne utakmice i stil igranja ove dvije ekipe. Druga činjenica koju sam već naveo, jeste da Nizozemskoj treba pobjeda i trebaju joj golovi, tako da vjerujem da će oni pobijediti ovu utakmicu, ali nisam siguran da li mogu uspjeti postići svih 6-7 golova koji su im potrebni. Oklada od 2.5 gola je na bet365 kladionici koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak odlična i vrlo realna. Sretno!

UPLATI!
Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!