NaslovnicaNajave utakmicaČetvrtak 22.09: Što danas odigrati na kladionici?

Četvrtak 22.09: Što danas odigrati na kladionici?

Četvrtak 22.09. Jučer smo pogodili dva od tri predložena para. Danas imamo nešto lošiju ponudu, ali uspjeli smo vam izvući dva para, jedan iz hokeja, a drugi nogometa.

Četvrtak 22.09

Red Star Kunlun – Bars Kazan | KHL – Hokej

Pisali smo u našim prethodnim analizama o Kunlunu, koji se priključio KHL-u ove sezone. Dolazi iz Kine i tek ćemo da vidimo kako će igrati u svom debiju u KHL-u. Igrali su nekoliko dobrih mečeva na početku sezone, a trenutno zauzimaju 11. mjesto u Istočnoj konferenciji. Moramo uzeti u obzir činjenicu da su igrali najmanje mečeva u KHL-u i to će im biti tek osmi ove sezone, dok je na primjer Kazan igrao 13 mečeva. Oni su na petoj poziciji, a smatraju se kao blagi favoriti u ovoj utakmici.

[su_euro_soccer_bonus]

Kazan je odigrao pet utakmica u gostima i pobijedio tri i izgubio dvije. Međutim, sve tri pobjede postignute su nakon produžetaka ili kazne, a nikada nisu dobili u regularnom vremenu. Kunlun je odigrao tri utakmice u svojoj dvorani i pobijedili sve tri. Imaju vrlo dobar rezultat kod kuće i zbog svega toga smo im dali prednost. Neće biti iznenađenje ako Kunlun pobijedi još jednom kod kuće.

TIP: Dupla šansa Red Star Kunlun

screenshot_23

UPLATI!

Osasuna – Espanyol | La Liga – Nogomet

Ovaj dvoboj se može nazvati derbijem donjeg dijela tabele, jer je utakmica između dvije momčadi koje nisu ostvarile pobjede u prva četiri kola. Njihov učinak je isti, a to su dva remija i dva poraza, uz uvjet da Espanyol ima bolju gol razliku. Jasno je da su na dnu tabele sa takvim učinkom, što nije iznenađenje kada je u pitanju Osasuna, jer su povratnik u elitni rang, dok smo očekivali puno više od Espanyola, s obzirom na njihova brojna pojačanja. Obje momčadi imaju neko opravdanje u snagu svojih protivnika, a posljednji put su se sastali u 2014. godini, kada je Osasuna slavila sa 1-0 u Pamploni, dok je u Barceloni bilo 1-1.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Osasuna obično igra tvrdu igru, osim utakmice protiv Real Madrida, dok Espanyol nije uspio postići gol upravo protiv tog suparnika, ali inače su vrlo učinkoviti. Igra u ovom dvoboju bi trebala više odgvorati domaćinima, što znači da će oni biti oprezni i da neće biti puno golova u El Sadaru.

TIP: Ispod 2.5 gola

screenshot_22

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35132″ name=”Analize”]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!