NaslovnicaVijestiWOW! Lindsey Vonn nastavlja sa starim navikama! Objavila sliku u KUPAĆEM KOSTIMU...

WOW! Lindsey Vonn nastavlja sa starim navikama! Objavila sliku u KUPAĆEM KOSTIMU koji OTKRIVA SVE!

Umirovljena američka skijašica Lindsey Vonn nastavlja da impresionira. Na snijegu je bila neprikosnovena, rušila je sve pred sobom, bila je nezaustavljiva, a izgleda da je takva stvar i kada nije u pancericma i na skijama.

Iako već neko vrijeme nije dio profesinoalnog skijanja, Lindsey Vonn još uvijek je jedna od najpopularnijih zimskih sportašica. Već tijekom karijere Amerikanka se znala pobrinuti da se o njoj piše puno – bilo da se radi o uspjesima na bijelim padinama ili mnogim stvarima iz privatnog života koje nije željela ili mogla sakriti od javnosti. 

“Nije me bilo briga – znao sam da ću postati milijunaš!”

I nakon umirovljenja osjeća se sjajno u svojoj koži i voli to pokazati svojim sljedbenicima. Ovaj put se sunčala na bazenu u pratnji dva mala psa. “Zalasci sunca i mokri psići. Moje omiljene stvari”, napisala je pored vrlo atraktivne fotografije u kupaćem kostimu koja je otkrila mnogo toga, između ostalog, presudite sami.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!