NaslovnicaNajave utakmicaPROGNOZA - Serie A: Juventus vs Lecce

PROGNOZA – Serie A: Juventus vs Lecce

Za današnju prognozu smo pripremili utakmicu između Juventusa i Leccea u bet365 kladionici. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU.Bet365 kladionica daje 25€ bonusa za sve nove članove.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Juventus

Nakon pet odigranih kola u Serie A, momčad iz Torina trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli s deset osvojenih bodova. To je pet bodova manje od vodećeg Intera, koji trenutno ima maksimalan učinak.

Juventus je započeo sezonu s visokim očekivanjima nakon pobjede nad Udineseom u gostima u prvom kolu. Međutim, razočarao je svoje navijače odigravši neriješeno 1:1 protiv Bologne u sljedećem meču. To je ponovno naglasilo njihovu najveću boljku iz prethodne sezone – nedostatak konstantnosti u igri.

Unatoč tome, Juventus se vratio na pravi put s dvije uzastopne pobjede protiv Empolija (2:0) i Lazija (3:1), što je ulijevalo nadu u bolje dane. Klub i navijači su vjerovali da će momčad nastaviti s dobrim igrama i u susretu protiv Sassuola, koji je bio u donjem dijelu ljestvice prije tog susreta.

No, nažalost, Juventus je ponovno razočarao, izgubivši 4:2 u utakmici u kojoj je dva puta imao prednost, ali nije uspio osvojiti bodove. Sada, pred njima je izazov izvući ono najbolje iz tih neuspjeha i krenuti prema vrhu tabele.

Očekuje se da će trener i igrači Juventusa poduzeti sve što je potrebno kako bi popravili svoju igru i pružili bolje rezultate u narednim utakmicama. Utakmica protiv Leccea bit će ključna prilika za povratak na pobjednički put i stvaranje pozitivnog momentuma.

Lecce

Lecce, bez sumnje, predstavlja jedno od najugodnijih iznenađenja Serie A do sada. Ako se prisjetimo njihove prošle sezone, završili su kao momčad “iznad crte”, izbjegavši ispadanje iz lige. Međutim, ove godine su se suočavali s problemima nakon odlaska jednog od svojih najboljih igrača, danskog veznjaka Hjulmanda. Mnogi su predviđali da će Lecce biti među glavnim kandidatima za ispadanje u Serie B.

No, Lecce je pokazao svoju snagu i karakter. Nisu samo ostali u vrhunskoj ligi, već su postali ozbiljna prijetnja za svoje protivnike. Osim toga, klub je pronašao pravog junaka u crnogorskom napadaču Nikoli Krstoviću, koji je nastavio tamo gdje je stao prošle sezone, zabivši tri gola u četiri utakmice za Lecce.

Kada pogledamo tabelu prije ovog kola, Lecce se nalazi na izvanrednom trećem mjestu s 11 osvojenih bodova i gol-razlikom od 8:4, što njihovu obranu čini najboljom obranom u Serie A do sada. Impresivno je i da su jedan od samo dva neporažena tima u prvenstvu, uz Inter.

Međutim, pred njima je ogroman izazov jer će se suočiti s velikanom Juventusom, višestrukim prvakom i jednim od najmoćnijih klubova u Italiji i Europi.

Moguće postave

Juventus: Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; McKennie, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Chiesa

Lecce: Falcone; Gendrey, Touba, Pongracic, Gallo; Rafia, Ramadani, Kaba; Strefezza, Krstovic, Almqvist

Prijedlog za klađenje

Nakon iznenađujućeg poraza od Sassuola prošlog tjedna, Juventus će se suočiti s Lecceom s ciljem ispravljanja svojih nedavnih grešaka. Iako su gosti iz Leccea iznenađenje sezone, “Stara dama” iz Torina ne može si priuštiti još jedan kiks ako želi osvojiti naslov talijanskog prvaka. Stoga očekujem pobjedu po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

(Koeficijenti 26.9. u 13:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!