NaslovnicaNajave utakmicaPSG - Lyon: Derbi 24. kola u Ligue 1!

PSG – Lyon: Derbi 24. kola u Ligue 1!

U nedelju ćemo imati priliku gledati jedan od najvećih derbija u francuskoj Ligue 1, gdje se sastaju PSG i Lyon. Lyon će ugostiti Lyona na svom Parku Prinčeva u nedelju u 21 sat.

PSG u ovaj susret ulazi nakon pet pobjeda u posljednjih pet utakmica, dok Lyon ima tri pobjede u posljednjih pet susreta na svim natjecanjima, međutim, dvije od te tri pobjede su bile u regularnih 90 minuta.

PSG - Lyon

PSG je pobijedio Nantesa sa rezultatom od 2-1 sredinom tjedna u gostima, dok je Lyon odigrao remi kod kuće protiv Amiensa, što znači da je jaz imeđu ova dva tima porastao na nevjerojatnih 25 bodova.

PSG je u rujnu pobijedio Lyona sa 1-0 u gostima, dok su također pobijedili četiri od posljednjih šest međusobnih susreta, sa više od 2.5 gola postignuta u četiri utakmice u tom procesu. Tri od posljednjih pet utakmica PSG-a, te pet od posljednjih šest utakmica Lyona su imale više od 2.5 gola postignuta, dok su domaćini pobijedili posljednjih sedam mečeva zaredom. Koeficijent u bet365 kladionici na više od 2.5 gola nema neku posebnu vrijednost i iznosi 1.25.

Izvor: bet365

Domaćini su pobijedili devet od posljednjih 11 utakmica na domaćem terenu u Ligue 1, dok je Lyon već poražen u četiri utakmice u gostima. PSG u prosjeku po utakmici osvaja 2.55 bodova na domaćem terenu, dok Lyon osvaja samo 1.50 bodova po gostujućem susretu, tako da sada vidite zašto vjerujem da će PSG ovdje ostvariti pobjedu.

Domaćini imaju omjer pobjeda od 82% na domaćem terenu, gdje su u 64% svojih utakmica postigli više od 2.5 gola. Međutim, samo u 18% njihovih susreta su postignuti golovi na obje strane, dok je u 75% gostujućih utakmica Lyona također postignuto najmanje tri gola.

PSG je ove sezone primio samo šest golova na svom terenu, što sugerira da će u ovom susretu šanse za goste biti ograničene, međutim Lyon je postigao 21 gol u gostima, zbog čega vjerujem da će to uraditi i ovdje.

Ovu okladu još izglednijom čini lista ozljeda na obje strane. Za PSG definitivno nema Dagbe, Dialloa i Marquinhosa, dok su Aouchiche, Bernat, Herrera, Neymar i Silva pod znakom sumnje.

Na drugoj strani nema Depaya, Konea, Marcala i Reine-Adelaide, dok su Dubois i Solet pod znakom sumnje.

Toplo preporučujemo da ovu okladu igrate u bet365 kladionici koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, te će vaša isplata automatski biti mnogo veća nego na lokalnim kladonicama. Uz to dobijete i bonus dobrodošlice za sve nove članove. Odigrajte pobjedu PSG-a + da će oba tima postići gol u najboljoj kladionici na svijetu!

Izvor: bet365

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!